Privť leasen ongekend populair bij Dijkstra

Het privť leasen van een auto is enorm populair. Dat blijkt uit de grote belangstelling voor onze zeer gunstig geprijsde Private Lease modellen. 
Private Leasen maakt het mogelijk om al vanaf 189 euro per maand in een nieuwe CitroŽn, DS of Kia te rijden. U hoeft alleen nog te tanken. 

Verdubbeling

Het privť leasen van een personenauto blijft in populariteit toenemen. In 2015 groeide het aantal auto’s naar 36.000, een verdubbeling ten opzichte van 2014 volgens de Vereniging van Nederlandse Autoleasebedrijven (VNA). Via private lease is het mogelijk direct in een nieuwe auto te stappen, waarbij kosten van onderhoud, verzekering, belasting en afschrijving zijn vertaald naar een aantrekkelijk maandtarief. Het is zorgeloos rijden met maximale zekerheid.

Bij jongeren in trek

Opmerkelijk is dat private lease ook bij jongeren in trek is. Zo’n 30 procent van de private leasecontracten wordt afgesloten door mensen tussen 18 en 35 jaar, terwijl zij slechts 18,9 procent van het Nederlandse personenautopark bezitten (bron: BOVAGRAI). De verwachting is dat met name de belangstelling voor private lease bij deze doelgroep zal toenemen. Als belangrijkste reden om voor deze manier van mobiliteit te kiezen, wordt vooral de zorgeloze manier van autorijden genoemd: tegen een vast maandbedrag in een nieuwe auto kunnen rijden.

Dijkstra speelt in op deze populariteit van privť leasen. Tijdelijk zijn de maandtarieven extra gunstig. Het rijden van een Kia Picanto kan vanaf 189
euro, een CitroŽn C1 vanaf 199 euro, een CitroŽn C4 Cactus vanaf 289 euro en een Kia cee’d vanaf 339 euro. 


Meer over Privť Leasen >