Bouw Totaal Emmeloord breidt wagenpark uit

Bouw en Tuin Totaal Emmeloord gaat verder onder de naam Bouw Totaal Emmeloord. Eigenaren Albert Post en Arjan Simonse richten zich volledig op de bouw. 'Om de kwaliteit te blijven leveren die klanten van ons gewend zijn, kiezen we ervoor om ons te specialiseren'.

Aan het woord is Albert Post. Hij heeft zojuist de sleutels van de nieuwe CitroŽn Jumper overhandigd gekregen van account manager Ilmar Eerkes van Dijkstra CitroŽn. Het wagenpark van Bouw Totaal Emmeloord bestond al uit twee CitroŽns. 'Wij zijn gewoon dik tevreden over de service en de kwaliteit. Eťn telefoontje is genoeg, dan gaat Ilmar actief op zoek. Hij snapt wat ik bedoel.' Post is zo tevreden dat hij het onderhoud van de bussen van andere automerken ook onderbrengt bij Dijkstra CitroŽn.


OP DE FOTO: Ilmar Eerkes (Dijkstra CitroŽn) overhandigt Arjan Simonse en Albert Post van Bouw Totaal Emmeloord de sleutels van de nieuwe CitroŽn Jumper. 

Enorme groei

De bussen worden ingezet bij de bouwactiviteiten. Zo worden er momenteel tien twee-onder-een-kapwoningen in de nieuwbouwwijk Emmelhage gerealiseerd door Bouw Totaal Emmeloord. Uiteindelijk worden er 32 woningen in deze wijk gebouwd door het bedrijf. Ook zijn ze actief in de groendorpen van de polder.

'Vooral de nieuwbouw heeft een enorme groei doorgemaakt', zegt Post. Grootste project van dit jaar was toch wel die hele grote villa aan de Espelerweg. Daar stond eerder een boerderij, maar die ging tegen de vlakte om plaats te maken voor nieuwbouw. 'We bouwen er in het najaar een grote schuur bij.'

Post en Simonse begonnen jaren geleden allebei als zzp'er, maar gingen steeds meer samenwerken. Inmiddels zijn ze allebei eigenaar van het bouwbedrijf en hebben ze vijftien man aan het werk. En nu is de tijd gekomen voor een nieuwe koers. 'We richten ons liever 100 procent op ťťn product.'