Studio 20 breidt wagenpark uit

Een feestelijk moment voor Studio 20 uit Emmen. De producent in exclusieve natuurstenen tafels nam de sleutels van drie nieuwe CitroŽn bedrijfswagens in ontvangst. "Want het gaat goed met ons bedrijf', aldus Dirk van der Schoot.


Van der Schoot is eigenaar van Studio 20. "We zijn in 1969 in een boerderijtje in Dwingeloo begonnen", vertelt hij lachend. "Inmiddels leveren we onze tafels in heel Europa! Juist door toenemende vraag in met name het buitenland, moesten we ons wagenpark uitbreiden. Toen kwam Dijkstra CitroŽn in beeld".

Dijkstra is vanaf 1 januari CitroŽn-dealer voor Emmen en omgeving. Zakelijk accountmanager Kors Uittenbogaard adviseerde Studio 20 een CitroŽn Berlingo en twee CitroŽn Jumpers aan te schaffen. "De Berlingo lijkt compact maar biedt plaats aan maar liefst 2 europallets", aldus Uittenbogaard. "De CitroŽn Jumper is zeer geschikt voor zwaar volume transport." 

Studio 20 importeert natuursteen afkomstig uit de hele wereld. Alle gevoerde materialen zijn op basis van kwaliteit en uitstraling geselecteerd voor de collectie. "Daarnaast maken we tafels op maat" besluit Van der Schoot. Studio 20 is gevestigd aan Charles Darwinstraat 20 in Emmen. Voor meer informatie: www.studio20.eu. 

Dijkstra CitroŽn Emmen is gevestigd aan Nijbracht 50 in Emmen. Voor contactinformatie, klik hier