De nieuwe CitroŽn C4 Cactus Rip Curl edition

De ontwikkeling van de onconventionele en baanbrekende crossover van CitroŽn, de C4 Cactus, staat niet stil. Deze speciale uitvoering, die voortkomt uit de samenwerking tussen CitroŽn en Rip Curl, vormt hiervan het bewijs. In deze expressieve en radicale uitvoering, die de naam draagt van een merk dat sinds 1969 actief is in de surfwereld, komt het outdoor-karakter van de C4 Cactus nog sterker naar voren. 

Een avontuurlijk uiterlijk 

Kleine details maken een wereld van verschil! Het outdoor-karakter van de C4 Cactus Rip Curl komt duidelijk naar voren in de beschermplaten voor en achter. Ze beschermen de auto optimaal, ook op onverharde wegen.

Surfplank of ski's? Dankzij de witte dakrails van de CitroŽn C4 Cactus Rip Curl kunt u uw surfplank of ski's overal mee naar toe nemen.

U en uw auto zijn klaar voor het avontuur!


Verfrissende contrasten 

In het interieur van de C4 Cactus Rip Curl zijn op geraffineerde wijze accenten aangebracht in de frisse en dynamische kleur Pulp Orange. De in deze kleur uitgevoerde veiligheidsgordels contrasteren met de stoffen stoelbekleding Mica Grey (standaard). De kleur Pulp Orange is ook terug te vinden op de vloer: de matten hebben sierstiksels in deze kleur en zijn voorzien van een label met het logo van het surfmerk.


Alles onder controle

De CitroŽn C4 Cactus Rip Curl is voorzien van de Grip Control. Dit systeem zorgt voor nog meer tractie en kan de aandrijving aan de ondergrond (zand, sneeuw, glad terrein) aanpassen.Ongeacht het seizoen of uw bestemming staat de Grip Control garant voor unieke rijsensaties, in alle veiligheid!

-STANDAARD: Voor zonovergoten kustwegen, bochtige bergwegen, snelwegen of hippe winkelstraten in binnensteden. Deze stand is bestemd voor normale wegomstandigheden waarbij nauwelijks gripverlies optreedt.

-ZAND: Om nog dichter bij de mooiste surfspots te komen. In deze stand kunnen beide voorwielen tegelijkertijd gecontroleerd spinnen, zodat de auto in mul zand gemakkelijker vooruitkomt.

- ALLROAD: Om zorgeloos te rijden op een gladde ondergrond (modder, nat gras, onverharde wegen). Deze stand, die als een differentieel met beperkte slip werkt, zorgt ervoor dat de auto ook onder deze moeilijke omstandigheden weg kan rijden.

- SNEEUW: Om de mooiste wintersportgebieden te bereiken. In deze stand wordt het spinnen van elk voorwiel afzonderlijk aan de omstandigheden aangepast, zodat u zorgeloos en veilig kunt rijden op besneeuwde wegen.

- ESP OFF: In deze stand is het ESP uitgeschakeld (actief tot een snelheid van 50 km/uur).