Nieuwe CitroŽn C3 nu bij Dijkstra in de showroom

"Wachten moeite meer dan waard"

De eigenzinnige Nieuwe CitroŽn C3 staat vanaf nu in de showroom bij Dijkstra. De Nieuwe CitroŽn C3 is een frisse en comfortabele auto geworden met een uitrusting die je eerder bij grotere en luxe auto’s zou verwachten, gezien de vele technologische snufjes die op deze auto te vinden zijn. "Het was de moeite van het wachten absoluut waard", aldus Gert Koets.

Koets is Directeur CitroŽn bij Dijkstra. "In oktober hebben wij voor onze klanten een preview avond georganiseerd met als gevolg een volle showroom. De nieuwe C3 werd hierbij bijzonder goed ontvangen. Sterker nog: de eerste 50 auto's leveren we nog dit jaar af!"

CitroŽn staat van oudsher bekend vanwege het hoge comfortniveau. Het CitroŽn Advanced Comfort programma geeft een nieuwe, moderne invulling aan het begrip comfort. Dat heeft niet alleen geleid tot een weergaloos rijcomfort maar ook in een uitstekende geluidsisolatie, brede en comfortabele stoelen, een licht en aantrekkelijk interieur, grote en praktische opbergvakken, veel ruimte voor passagiers en bagage en het gebruik van zachte en warme materialen.De Nieuwe CitroŽn C3 zit boordevol technologie die je normaliter bij grotere en luxere auto’s tegenkomt, zoals de ConnectedCAM CitroŽn, CitroŽn Connect Navigatie, Lane Departure Warning System, Coffee Break Alert, Dodehoekdetectie en een systeem voor Snelheidslimitietherkennings- en snelheidsadvies. Koets vertelt: "De zogenaamde Airbumps op de zijkant van de auto dienen niet alleen ter bescherming maar geven de klant de kans de auto te personaliseren. Ze zijn op de CitroŽn C3 optioneel".De ConnectedCAM Citroen is een Full HD-camera met een GPS, een intern geheugen van 16 GB en een speciale sensor. Hij is optioneel verkrijgbaar vanaf het uitrustingsniveau Feel en is ingebouwd in de binnenspiegel. De camera registreert automatisch wat de bestuurder door de voorruit ziet. Er kunnen foto’s en video’s mee worden gemaakt. De met de ConnectCAM CitroŽn genomen foto’s en video’s kunnen worden gedeeld op sociale netwerken. Bij een aanrijding kunnen de opgeslagen beelden mede als bewijslast dienen, aangezien na impact de beelden van 30 sec voor de impact en 60 sec na impact worden opgeslagen.

De vanafprijs van de Nieuwe CitroŽn C3 is € 14.684 inclusief kosten rijklaarmaken of € 259,- per maand voor private lease. De auto staat vanaf nu in de showroom bij Dijkstra. 
Meer informatie