Onthulling nieuwe CitroŽn C3 

Bij Dijkstra CitroŽn is de CitroŽn C3 al jarenlang een succesnummer en wereldwijd zijn er 3.500.000 stuks van verkocht. Het huidige model onderging een aantal jaar geleden een facelift. Maar nu is het tijd voor een compleet nieuw model. Dijkstra presenteert met trots de nieuwe CitroŽn C3! 

Design

De nieuwe CitroŽn C3 past uitstekend binnen de nieuwe design filosofie van CitroŽn. Zo heeft de C3 kenmerken van de nieuwe CitroŽn C1, C4 Cactus en C4 Picasso. Net als de CitroŽn C4 Cactus beschikt de nieuwe CitroŽn C3 (optioneel) ook over AirBumps, die helpen nare ongelukjes te voorkomen. 

De C3 is net iets kleiner dan de C4 Cactus en beschikt over veel bagageruimte namelijk 300 liter. De auto heeft een zee aan licht door het indrukwekkende panoramische zonnedak. De auto is beschikbaar in twee kleurcombinaties, wat betekent dat u de keuze heeft uit negen kleuren voor de carrosserie en drie voor het dak. 

Nieuwste technologieŽn  

De CitroŽn C3 zit boordevol nieuwe technische snufjes, de auto past dan ook perfect bij de pay-off van CitroŽn: Creativť Technologie. De C3 beschikt over een dode-hoekdetector en lane departure alert zodat u altijd veilig bent. Daarnaast komt CitroŽn met de ConnectedCam, deze Full HD-camera kan korte filmpjes en foto's maken. In het geval van een ongeval wordt er automatische een film gemaakt. 

Met Mirror Screen verbindt u de auto met uw smartphone, zo kunt u uw telefoonscherm projecteren op een 7" inch touchscreen.

Motoren

U heeft de keuze uit drie verschillende benzinemotoren: 68 pk, 82 pk of 110 pk. Ook is de C3 beschikbaar in twee diesel varianten namelijk 75 of 100 pk. In eerste instantie is de CitroŽn C3 alleen beschikbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, later volgt een automaat. 

Vanaf november staat bij Dijkstra in de showroom. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de nieuwe CitroŽn C3? Like dan onze Facebook-pagina! 

Facebook