Richard Thalen overgenomen door Dijkstra

Vanaf 1 mei Dijkstra CitroŽn-dealer voor Hoogeveen en Meppel

MEPPEL / HOOGEVEEN - Na 20 jaar neemt Richard Thalen afscheid als CitroŽn-dealer. Per 1 mei 2016 draagt hij de bedrijfsactiviteiten in Hoogeveen en Meppel over aan Dijkstra. De voor de klanten bekende gezichten zullen blijven.

"De bedrijfsovername kwam in goed overleg tot stand", licht directeur Richard Thalen toe. "Deze komt tegemoet aan de visie van het merk CitroŽn om aaneengesloten dealergebieden te creŽren. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de plezierige relatie gedurende de afgelopen 20 jaar".

Dijkstra viert dit jaar haar 60-jarig jubileum als officieel CitroŽn-dealer. Het familiebedrijf heeft 14 CitroŽn- en KIA-vestigingen verspreid over Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe. Met meer dan 200 medewerkers en de verkoop van meer dan 5.000 auto’s per jaar behoort Dijkstra bij de top 25 dealerorganisaties van Nederland.

"Groot zijn is geen doel op zich", licht Sip Dijkstra (directeur) toe. "Wij geloven in persoonlijke relaties en lokale betrokkenheid, gecombineerd met een sterke inkoopkracht. Het voordeel van groot inkopen, geven wij altijd door aan onze klanten. Daar willen we Meppel en Hoogeveen ook graag van laten profiteren!"