CitroŽn vertoont de nieuwe C3 Aircross Compect SUV

CitroŽn vertoont de compacte SUV van de C3 Aircross op het C_42 welk gepland staat in oktober. 

C_42 is CitroŽns internationale showcase op de Champs-Elysťes in Parijs. Bezoekers krijgen de gelegenheid om de meest bijzondere conceptauto's van het merk CitroŽn te ontdekken: 2 CV Sahara, het C4 Cactus Aventure concept en het Aircross concept.Voorbeeld van de nieuwe C3 Aircross compact SUV

Het nieuwe seizoen bij C_42 zet de spotlight op de nieuwe CitroŽn C3 Aircross compacte SUV. Voorafgaand aan de marktlancering en de uitrol over het merknetwerk volgende maand, is CitroŽns nieuwste voertuig aan het publiek bekend gemaakt. Er zijn niet minder dan drie modellen aan te tonen, waardoor bezoekers de mogelijkheid krijgen om al hun kwaliteiten te ontdekken: een uniek ontwerp met gepersonaliseerde functies en knappe styling met een tweekleurig dak.

Uitzonderlijke binnenruimte en modulair ontwerp, tot 520 liter kofferbakcapaciteit, een glijdende tweedelige achterbank en een opklapbare voorste passagiersstoel.

12 stuurprogramma's voor assistentie, inclusief een head-up display, draadloze smartphone oplader en Grip Controlģ. Virtuel Reality laat gebruikers dit trapsysteem testen, ontworpen voor alle wegomstandigheden. Terwijl de landschappen aan hen voorbij gaan, ervaren de ‘spelers’ optimaal Grip Control.

Naast de Nieuwe C3 Aircross compacte SUV wordt het thema reizen en ontsnappen voortgezet met een aantal modellen en conceptauto's die hun plek op de geschiedenis van het merk hebben gemaakt, zoals:

De 2 CV Sahara 

Deze verbazingwekkende 4WD-versie van de CitroŽn 2 CV heeft twee onafhankelijke motoren, ťťn aan de voorkant en de achterkant. Het is gebouwd in minder dan 700 voorbeelden tussen 1960 en 1966.
C4 Cactus Aventure. Dit concept, dat voor het eerst werd gepresenteerd in de Motor Show van GenŤve in 2014, is een C4-Cactus die geÔnspireerd is op avontuur, met zijn off-road banden, dakbox, bescherming tegen de bultbalk voor en achter, en boordcomputers.


Aircross

Dit kleurrijke concept, dat voor het eerst op de Shanghai Motor Show in 2015 wordt gepresenteerd, illustreert de aanpak van CitroŽn op het SUV-ontwerp. Vloeiende, niet-agressieve lijnen uiten een vriendelijk, beschermend karakter, bevestigd door de ultra-comfortabele cabine. Dit concept was de voorloper van de CitroŽn C5 Aircross, de nieuwe C-segment SUV die onlangs in China is gelanceerd en in de tweede helft van 2018 in Europa wordt gelanceerd.


SpaceTourer "ň"

Op basis van een CitroŽn SpaceTourer met compacte XS-afmetingen, werd deze 4x4-conversie afgelopen maart in de Geneva Motor Show gepresenteerd. Het bevat de aanwijzingen van de "ň" collectie levensstijlproducten. Dit originele assortiment moderne, hightech producten expandeert dit seizoen met de lancering van twee nieuwe producten: een body warmer en een cap.


Een immersieve animatie met CitroŽn CXPERIENCE

Naast deze terreinwagens toont C_42 CitroŽn de CXPERIENCE. Dit concept illustreert CitroŽn's visie op het grote salonsegment, onthuld op de 2016 Parijs Motor Show. De kenmerkende lijnen vervagen de cues van conventionele grote salons, evenals het interieur, een perfecte uitvoering van het CitroŽn Advanced Comfortģ programma. Voor een duidelijker idee worden bezoekers uitgenodigd om een ​​virtuele reality headset achter het stuur te krijgen. 


Ten slotte, om te ontspannen, is de lounge in de kelder opnieuw ontworpen om te lijken op 'La Maison CitroŽn', het nieuwe stadshandelconcept van het merk.