De Zomertijd Check. Binnen een uur weer vooruit! 

Tijdens de Zomertijd Check wordt uw auto op 16 punten gecontroleerd. De monteur noteert de resultaten van de check handmatig op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. De CitroŽn Zomertijd Check kost € 19,95, heeft u een MyCitroŽn Card dan is de CitroŽn Zomertijd Check kosteloos.


Bekijk het formulier   Maak een werkplaatsafspraak


Gelijk uw winterbanden vervangen? 

Met de CitroŽn Bandenservice profiteert u van deskundige montage, controle en eventuele opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij de Zomertijd Check en een bandenwissel controleert Dijkstra uw banden nauwkeurig op beschadigingen en profieldiepte. Tegen een vergoeding kunt u uw winterbanden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft en uw banden tevens zijn verzekerd.

Waarom wisselen? 

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op de specifieke weersomstandigheden. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden. All Season banden bieden u een veilige tussenweg. De keuze van een band heeft gevolgen voor de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging ťn de veiligheid van uw CitroŽn.

Maak een werkplaatsafspraak