Comfortabel en veilig op vakantie!

Vakantie: een periode vol plezier en quality time met vrienden en familie. Maar er zijn ook een hoop ergernissen die iedereen wel heeft als ze met de auto op vakantie gaan: "Zijn we er al bijna?" en "Niet weer een file hť!". Gelukkig zijn deze ergernissen te voorkomen, want dankzij CitroŽn Advanced Comfort en CitroŽn Connect NAV omzeilt u deze problemen en is elke rit een feest.

Bekijk CitroŽn C3 actie


Onderweg maar toch thuis

De nieuwe CitroŽn C3 is uitgerust met de nieuwste technologieŽn om uw reis zo leuk en comfortabel mogelijk te maken. Zo beschikt de C3 over CitroŽn Advanced Comfort wat u het gevoel geeft van een luxe en toch vertrouwde huiselijke sfeer. Dit is mogelijk gemaakt doordat de hoogwaardige materialen op een simpele manier zijn gebruikt voor een geweldige uitstraling.

Zomers gevoel

Het optionele panoramadak geeft u met veel lichtinval een zomers en ruim gevoel. En als er onderweg toch behoefte is aan slaap doet u het gemakkelijk te bedienen zonnescherm dicht, en valt u heerlijk in slaap in de ruime comfortabele stoelen! Zo kan het hele gezin zo uitgerust mogelijk aan de vakantie beginnen.
Veiligheid voorop...

De CitroŽn Connect NAV is bedoelt om u en uw gezin zo comfortabel en veilig mogelijk naar bestemming te brengen. Wanneer u even niet oplet en buiten de lijnen komt, zal de auto, door het lane departure warning system, u weer op het rechte pad helpen door een geluid en melding op het scherm te geven.

Ook Coffee Break Alert en het slimme navigatie systeem zullen u helpen het gezin overal veilig en zo filevrij mogelijk heen te brengen door aan te geven wanneer het verstandig is even te stoppen, en slimme file omzeilende routes te berekenen.
...ook veiligheid achterop

Gaat u de Franse Alpen in? Geen probleem met de Hill Start Assist die voorkomt dat u achteruit rolt op de steile bergpaden, en de dodehoekdetectie helpt u opkomend verkeer van achter toch aan te zien komen.
Ondanks de ruime achterbak kan het zijn dat u de auto propvol heeft zitten en bij aankomst op bestemming niet meer door de achterruit kan kijken. Ook dit is geen probleem meer met de achteruitrijcamera waarop u alles achter u duidelijk op het hoofdscherm op het dashboard te zien krijgt.

CitroŽn Connect NAV

Een van de services van CitroŽn Connect NAV is het berekenen van de snelste route op basis van de meest actuele verkeersinformatie. Ook wordt er rekening gehouden met het weerbericht, zodat u weet wat er te wachten staat. Naast de verkeersomstandigheden en het weerbericht, is er ook nog een mogelijkheid om de brandstofprijzen en de prijs en beschikbaarheid van parkeerplaatsen in de buurt te bekijken. Al deze services gaan via het internet van de CitroŽn Connect Box, waarvoor u de eerste 3 jaar geen abonnement nodig heeft, en is dus gratis te gebruiken in binnenland en meer dan dertig landen buiten Nederland.

Zo kan u veilig en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie!