De nieuwe compacte SUV CitroŽn C3 Aircross

CitroŽn vervolgt haar internationale SUV-offensief met de introductie van de nieuwe C3 Aircross, een compacte SUV van de "nieuwe generatie" met een krachtig en origineel design. Deze op de ervaringen van klanten geÔnspireerde "people minded" SUV valt op door zijn optimistische uitstraling en unieke bouw die niet alleen bijdraagt aan zijn onderscheidende karakter, maar ook voor bijzonder veel ruimte en comfort zorgt.

De nieuwe C3 Aircross, die is geÔnspireerd op de concept car C-Aircross die in maart van dit jaar op de autosalon van GenŤve werd gepresenteerd, is een onmiskenbare CitroŽn die een frisse wind laat waaien door de wereld van compacte SUV's. De CitroŽn C3 Aircross staat vanaf november bij ons in de showroom!


Aan de buitenzijde onderscheidt de C3 Aircross zich op overtuigende wijze door zijn unieke bouw en een ongekend scala van personaliseringsmogelijkheden. Het met het CitroŽn Advanced Comfortģ-programma als uitgangspunt ontworpen interieur zet nieuwe maatstaven op het gebied van comfort, ruimte, flexibiliteit en licht. De nieuwe C3 Aircross maakt met connectieve technologieŽn het leven van de hedendaagse automobilist gemakkelijker, zowel in de stad als daarbuiten. Kortom, de nieuwe C3 Aircross is een SUV voor wie design, rijplezier en vrijheid op een nieuwe manier wil beleven.


De nieuwe C3 Aircross biedt royale en comfortabele zitplaatsen en onderscheidt zich door een ongekende hoeveelheid ruimte (hoofdruimte en knieruimte), een onovertroffen flexibiliteit (in 2 onafhankelijke delen verschuifbare achterbank, tot tafel om te klappen voorpassagiersstoel voor het vervoer van voorwerpen met een lengte tot 2,40 m) en een uitzonderlijk grote bagageruimte (410 liter, te vergroten tot 520 liter). De inzittenden kunnen tijdens het rijden genieten van een zee van licht in het interieur, dankzij het enorme panoramische schuif-/kanteldak.


De nieuwe C3 Aircross is een moderne auto en is dus voorzien van vele handige opbergmogelijkheden zoals een ruimte voor het draadloos opladen van een smartphone in de middenconsole. Daarnaast biedt hij een uitgebreid pakket van rijhulpsystemen, zoals een head-up display, Active Safety Brake, grootlichtassistent en een verkeersbordherkennings- en snelheidsadviessysteem, en natuurlijk technologieŽn die dagelijks van pas kunnen komen zoals de Park Assist en CITROňN Connect Nav.