Dijkstra CitroŽn private lease innoveert met @home delivery

Dijkstra CitroŽn biedt vanaf heden aan klanten die een Dijkstra CitroŽn private leasecontract aanschaffen de mogelijkheid thuis de auto afgeleverd te krijgen. Als introductieaanbod is @homedelivery in het begin van 2018 zelfs gratis!

Daarmee bieden wij een uniek aanbod, want tot op heden werd deze service voor privťklanten alleen door luxemerken aangeboden.

Steeds meer klanten vragen om een oplossing op maat voor de aflevering van hun CitroŽn, en op die behoefte speelt Dijkstra CitroŽn nu in.

De aflevering vindt plaats op het huisadres van de klant, in een tijdsbestek van maandag tot en met zaterdag, binnen een straal van 30 kilometer van de Dijkstra vestiging waar de CitroŽn is besteld en rijklaar gemaakt. Het afsluiten van het private leasecontract zelf is eenvoudig te regelen met enkele muisclicks.

Louis Wyers, Algemeen Directeur van CitroŽn Nederland BV, vindt dit een logische stap voor het Franse merk dat comfort als belangrijkste merkwaarde voert en ziet volop kansen: ‘We zien dat klanten het ontzettend waarderen dat er service aan huis wordt geleverd, en op deze manier is het ook nog eens mogelijk om op een comfortabele en ontspannende manier alle benodigde toelichting te krijgen die bij een goede overhandiging van de auto hoort’.