UNIEK VOORDEEL OP CITROňN JUMPY EN JUMPER


CITROňN EN CENTRALE VERENIGING VOOR DE AMBULANTE HANDEL KOMEN MET EEN SPECTACULAIRE AANBIEDING VOOR AMBULANTE ONDERNEMERS.

Ondernemers opgelet; de samenwerking tussen CitroŽn en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) kan u een fikse besparing opleveren. Iedere bij de CVAH aangesloten ambulante ondernemer kan aanspraak maken op een voordeel van 25 tot 30 procent op de netto cataloguswaarde bij aanschaf of lease van de CitroŽn Jumpy en de Jumper, Ook in het geval van Financial Lease biedt CitroŽn bedrijfswagens u een uniek voordeel.


De ambulante handel is de verzamelnaam voor ondernemers die op verschillende plekken in het land hun bedrijf runnen. Tot deze beroepsgroep behoren onder meer de marktkoopman en de ijsverkoper. De CVAH behartigt de belangen van 11.000 leden. Juist omdat deze ondernemers over het hele land staan en dus mobiel moeten zijn, hebben zij behoefte aan een moderne, betrouwbare en milieuvriendelijke bedrijfsauto, die aan de zwaarste eisen voldoet. Tel daarbij op dat de Jumpy en Jumper met hun veelzijdige karakter ook nog eens op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de ondernemer en het is zonneklaar dat CitroŽn en de CVAH hem of haar een uniek voordeel zal bieden.

De CitroŽn Jumpy en Jumper zijn geliefde bedrijfswagens onder ambulante ondernemers. Ze zijn economisch, comfortabel en multifunctioneel. Bovendien profiteren ze van de modernste dieseltechnologie en connectiviteit. Met name voor de ambulante ondernemers is het een cruciaal voordeel dat beide modellen achtereenvolgens 1,5 en 2,5 ton kunnen trekken, ze rijden immers vaak met een zware aanhangwagen. Dankzij de lage eigen massa blijft het GVW onder de 3,5 ton, zodat beide bedrijfswagens met rijbewijs BE mogen worden gereden.

Zowel de Jumpy als de Jumper is flexibel en multifunctioneel in te richten. Ze zijn leverbaar in respectievelijk 3 en 4 carrosserielengtes en in het geval van de Jumper ook nog eens in 3 hoogtes. Met de configuratie 'Chassis Cabine of 'Plancher Cabine' maakt de ambulante ondernemer zijn Jumper tot in detail op maat. De CitroŽn Business Centers zijn de aangewezen partners om de specifieke wensen in kaart te brengen en deze bij erkende ombouwbedrijven te laten uitvoeren. Tevens staan zij paraat met uitgebreide servicevoorzieningen.