Nieuwe CitroŽn C4 Cactus: Nu bij Dijkstra! 

Dijkstra CitroŽn onthult de Nieuwe C4 Cactus, de nieuwe compacte hatchback van het merk. De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieŽn en motoren een serieuze speler binnen zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort. 

Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seatsģ. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort dat, bij uitstek, in de praktijk moet worden ervaren!

Neem als ťťn van de eersten plaats achter het stuur van de Nieuwe C4 Cactus en registreer u voor het C4 Cactus proefrit-event van 11 t/m 14 april bij Dijkstra CitroŽn.

Proefrit-event


De originele Nieuwe CitroŽn C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks. Hij is direct herkenbaar aan zijn pure en vloeiende design met typische CitroŽn-stijlkenmerken: zoals de Airbumpsģ aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten. 

De NieuweC4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs met geraffineerde kleuraccenten.

De ultracomforabele hatchback 

De Nieuwe CitroŽn C4 Cactus vormt een belangrijk nieuw hoofdstuk in het CitroŽn Advanced Comfortģ-programma. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch CitroŽn. 

De 12 rijhulpsystemen en 3 connectiviteitstechnologieŽn staan garant voor gemakkelijk en zorgeloos rijden.


Een uniek karakter en een gedurfd design 

De Nieuwe CitroŽn C4 Cactus kenmerkt zich door een organisch en vloeiend design met onderscheidende elementen die hem een uniek karakter geven:

  • Een optisch zwevend dak door het rondom aansluitende glasoppervlak,
  • Een vloeiend silhouet dat wordt geaccentueerd door de nieuwe, slankere Airbumps aan de onderzijde van de portieren en de robuuste wielkastbeschermers die met name in de stad de carrosserie optimaal beschermen.
  • De combinatie van compacte afmetingen en een lange wielbasis zorgt niet alleen voor een dynamisch en wendbaar rijkarakter, maar ook voor veel ruimte voor alle inzittenden. 


Stijlvolle personaliseringsmogelijkheden  

 De Nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met:

  • 9 carrosseriekleuren.
  • 4 trendy Color Packs: Glossy Black, Silver Chrome, White en Red. Deze op de Airbumpsģ en het onderste gedeelte van de voorbumper aangebrachte kleuraccenten contrasteren op subtiele wijze met de carrosseriekleur. 
Met de diverse leverbare lichtmetalen velgen kunt u uw auto een nog persoonlijker tintje geven.

Veersysteem met Progressive hydraulic cushions™

De vering met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) strijkt zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek moeiteloos glad zodat u het gevoel krijgt te zweven over de weg, terwijl de wegligging en de stabiliteit van de carrosserie onder alle omstandigheden van een hoog niveau zijn.

Het werkingsprincipe is eenvoudig. Een conventioneel veersysteem bestaat uit een schokdemper, een veer en een mechanische aanslag. Als het veersysteem bij grote oneffenheden maximaal in- of uitveert, veroorzaakt de mechanische aanslag een verminderd comfort. Het door CitroŽn ontwikkelde veersysteem beschikt over twee additionele hydraulische aanslagen, ťťn voor de ingaande slag en ťťn voor de uitgaande slag van de vering. Bij grote oneffenheden dempen de hydraulische aanslagen op progressieve wijze de bewegingen zonder harde schokken aan het einde van de veerweg en zonder nadeinen. Kleine oneffenheden worden volledig gladgestreken, wat zorgt voor een "vliegend tapijt"-effect. Het resultaat: een onovertroffen comfort.

CitroŽn.CitroŽn Advanced Comfortģ

Omdat comfort in het DNA van CitroŽn zit, blijft het merk innoveren op dit gebied. De Nieuwe CitroŽn C4 Cactus biedt dan ook een comfort van het hoogste niveau. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) waarmee het vliegend tapijt-effect bereikbaar wordt voor een groter publiek. Het is ook de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch CitroŽn.

Vraag Brochure aan               Ontdek meer