CitroŽn Berlingo

Modern Praktisch en Slim!

De vrolijke en onderscheidende Berlingo is vernieuwd! De nieuwe Berlingo Multispace is als vanouds een ruime, veelzijdige en praktische MPV, en biedt daarnaast vele nieuwe voordelen waarvan alle inzittenden profiteren.

Sterke Punten

  • Een nieuwe expressieve en vrolijke vormgeving
  • Een 7 inch "connected" touchscreen tablet
  • Extra veiligheid met Active City Brake, achteruitrijcamera en parkeerhulp vůůr
  • BlueHDi-motoren met een CO2-uitstoot vanaf 109 g/km
  • Modutop multifunctioneel dak
  • Individuele uitneembare achterstoelen
  • Te openen achterruit

 

 

 


 

Comfort!                                                                                            Modutopģ: optimaal gebruik van de ruimte!

 

Volop gebruiksgemak!

De Modutop is ontworpen voor alle inzittenden, ook voor de kinderen! De opbergkoffer van de Modutop is rechtstreeks van buitenaf bereikbaar via de te openen achterruit. De glazen ramen en de luchtroosters zorgen voor extra comfort. En de verplaatsbare dakstangen vergemakkelijken het vervoer van uw spullen. De Modutopģ, een praktische, lichte en luchtige voorziening.

 

 3 individuele achterstoelen


Dankzij de drie tot vijf individuele, even grote achterstoelen zitten alle passagiers comfortabel. Gepersonaliseerd en individueel comfort in optima forma. In Nederland is de uitvoering met 7 zitplaatsen niet leverbaar.

 

 

 

 


Profiteer optimaal van de ruimte!

Binnenruimte

 Veelzijdigheid en gebruiksgemak

 Interieurambiance 

     
 Het ruime interieur biedt niet alleen volop beenruimte voor de achterpassagiers, maar ook een royale bagageruimte met een inhoud van 675 liter of zelfs 3000 liter als de stoelen van de tweede zitrij zijn neergeklapt  Handige en slim ontworpen opbergvakken, een typisch kenmerk van de Berlingo! Met de slim over het interieur verdeelde opbergvakken beschikt u over tot wel 170 liter extra opbergruimte (afhankelijk van de uitvoering).
 Het comfort van de inzittenden is ook afhankelijk van de sfeer in het interieur. Daarom is de nieuwe Berlingo Multispace voorzien van nieuwe bekledingsstoffen:
– de stof QUAD in de kleur Gris Dťlice in de FEEL-uitvoering, met turquoise sierstiksels;
– de nieuwe stof LIBER IA in de uitvoeringen XTR en SHINE, met okerkleurige sierstiksels.

 

 


 

7 inch touchscreen tablet

 

De nieuwe CitroŽn Berlingo Multispace heeft een nieuwe 7 inch touchscreen tablet die het dashboard overzichtelijker maakt en allerlei nieuwe functies biedt:
een nieuw touchscreen-navigatiesysteem met 3D-kaarten, weergave van de snelheidslimiet en routeberekening op basis van de verkeersinformatie
meer mediafuncties (radio, streaming audio, jukebox en connectiviteit met externe apparatuur)
telefoon (spraakherkenning, Bluetooth handsfree-systeem, rechtstreekse toegang tot het telefoonboek en een wisselgesprekfunctie).

 


 

De veelzijdige bestelbus met royale laadruimte

De CitroŽn Berlingo is een moderne bedrijfswagen met een dynamisch uiterlijk en verrassend veel binnenruimte. De robuuste bestelbus is leverbaar in twee lengtes en ook als Plancher Cabine, geschikt voor Pick-up ombouw. Uniek in het segment is de multifunctionele cabine met drie zitplaatsen.

Een optimaal laadvolume
Dankzij de brede schuifdeuren en asymmetrische (60/40), tot 180į te openen achterdeuren gaat het in- en uitladen van de CitroŽn Berlingo bestelbus snel en moeiteloos. Zijn royale afmetingen zorgen voor een grote laadruimte:

laadlengte: tot 2,01 m
laadhoogte: 1,25 m
laadvolume: tot 3,7 m3
laadvermogen: tot 915 kg
laadruimte: 2 Europallets.

Houten betimmering
De CitroŽn Berlingo kan worden uitgevoerd met een complete houten betimmering in de laadruimte op de laadvloer, wielkasten en zijwanden.

Mulifunctionele cabine met 3-zit plaatsen
Voor extra gebruiksgemak kiest u voor de multifunctionele cabine met drie zitplaatsen. De twee passagiersstoelen zijn neerklapbaar. (In Nederland is een scheidingswand van overheidswegen verplicht. Hiermee vervalt de doorlaadmogelijkheid.)

Extra laadruimte
U kunt de CitroŽn Berlingo bestelbus ook laten uitrusten met een dakklep of dakdragers met een imperiaal.

Leverbaar in verschillende carosserievarianten
De CitroŽn Berlingo bestelbus is er in twee lengtes:

de L1 (max. laadvolume 3,3 m3) en
de L2 (max. laadvolume 3,7 m3).

Daarnaast is deze bedrijfswagen ook leverbaar als Plancher Cabine, voor ombouw tot pick-up door carrosseriebedrijven.

Berlingo nieuws en acties