De nieuwe CitroŽn Jumpy 

Dijkstra presenteert met trots de nieuwe, revolutionaire CitroŽn Jumpy! Met meer rijcomfort, meer technische innovaties en lagere gebruikskosten door de zeer zuinige euro6-motor. 

Voordelen nieuwe CitroŽn Jumpy

  • Verbeterd rijcomfort door nieuw onderstel
  • Beschikbaar in 3 verschillende lengtes
  • Boordevol technische innovaties
  • Lagere gebruikskosten door zuinige euro6-motor
  • Handsfree te bedienen schuifdeuren
  • Laadvermogen tot ruim 1.500 kg

Bekijk Jumpy Actie

Vernieuwend design

Het design van de Nieuwe CitroŽn Jumpy is geÔnspireerd door dat van personenauto's en SUV's. Hij heeft vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit. Zijn karakter? Even dynamisch als rustgevend! De korte, horizontale motorkap met aan weerskanten brede, hoog geplaatste koplampen geeft de auto een indrukwekkend voorkomen. Altijd een passende uitvoering

Het efficiŽnte ontwerp van de Nieuwe CitroŽn Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso, is voor deze auto verder versterkt.

Hij heeft een laadvermogen tot ruim 1.500 kg, een laadvolume van 4,6m3 tot 6,1m3 en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Nieuwe Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.


                           

Boordevol technische innovaties

De Nieuwe CitroŽn Jumpy staat garant voor ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. Naast praktische functies, zoals het keyless entry and start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren, beschikt de Nieuwe CitroŽn Jumpy over nog meer hightech functies die u het leven gemakkelijker maken. Zoals de top rear vision functie waarmee de bereider een 180 graden beeld van omgeving krijgt, Grip Control waardoor de Jumpy uitermate geschikt is voor bouwplaatsen en onverharde wegen en het head-up kleurendisplay. 


Lage gebruikskosten

 De Nieuwe CitroŽn Jumpy is leverbaar met verschillende Euro 6 BlueHDi-dieselmotoren. Deze nieuwe motorengeneratie, die sinds het einde van 2013 door CitroŽn wordt aangeboden, heeft dankzij het innovatieve uitlaatsysteem niet alleen een beduidend lagere uitstoot van stikstofoxide (NOx), maar ook een lagere CO2-uitstoot. De SCR-katalysator, die vůůr het roetfilter met additief is geplaatst, is het enige uitlaatgasnabehandelingssysteem dat de uitstoot van NOx met tot wel 90% kan verminderen en tegelijkertijd de CO2-uitstoot met 4% vermindert.