CitroŽn onderhoud? Voor zekerheid gaat u naar Dijkstra CitroŽn

Regelmatig onderhoud aan uw CitroŽn verlengt de levensduur en verhoogt de restwaarde van uw auto. Onderhoud volgens de CitroŽn richtlijnen is de beste investering die u kunt doen in uw auto. Dijkstra CitroŽn is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw CitroŽn. Onze dealers beschikken over alle middelen en kennis (ook van de nieuwste technologieŽn!) om uw auto in perfecte conditie te krijgen en houden. Voorkom onnodige reparaties en laat uw auto regelmatig (minimaal eens per jaar) bij een van onze vestigingen onderhouden. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid aanbod services, werken we met onderhoudspakketten met vaste prijzen en gebruiken we kwaliteitsonderdelen.


Plan uw onderhoud afspraak


CitroŽn onderhoudsprijzen
Bij onderhoud aan uw CitroŽn wilt u geen onnodige kosten. De medewerkers van Dijkstra kennen elk CitroŽn model van koplamp tot uitlaat. Daarom kunnen wij u helpen te besparen door het juiste onderhoud op het juiste moment uit te voeren.  Ook bieden we u aantrekkelijke onderhoudsprijzen, met de zekerheid van originele fabrieksonderdelen en garantie. 

Voordelig CitroŽn rijden met Dijkstra Onderhoudspakketten
Dijkstra helpt u besparen op de kosten voor onderhoud aan uw CitroŽn. Voor veel voorkomend onderhoud en reparaties werken we met onderhouds- pakketten: een vaste prijs voor de onderdelen inclusief het arbeidsloon. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

CitroŽn Servicecontract
Het MyCITROňN FreeDrive service- contract bestaat uit een verlengde garantie verzekering met enkele optionele bouwstenen. U bepaalt o.a. zelf de looptijd en het aantal kilometers.

Periodieke checks voor uw CitroŽn
Staat u op het punt om met uw CitroŽn op vakantie te gaan? Wilt u zorgeloos de zomer of winter door met uw auto? De CitroŽn-dealer heeft voor elke situatie en periode de juiste check.

CitroŽn Onderdelen
Kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij CitroŽn hoog in het vaandel. Daarom werken de CitroŽn-dealer en de CitroŽn Erkend Reparateurs met onderdelen die speciaal voor uw auto zijn ontwikkeld.