Dijkstra trotse hoofdsponsor zomermarkten Emmeloord

StEP is blij dat een zo bekend en vertrouwd bedrijf als Dijkstra Auto Groep in Emmeloord haar naam wil verbinden aan de Zomermarkten. Dijkstra is 60 jaar CitroŽn-dealer en vanaf januari van dit jaar is daar het Kia-dealerschap voor Noordoostpolder en omgeving bijgekomen. Dijkstra Auto Groep staat als een huis en stelt de klant centraal. Daarom mag iedereen meedelen in de feestvreugde en presenteren zij zich prominent op het Kettingplein tijdens de Dijkstra Zomermarkten, waar bezoekers vrijblijvend de nieuwste modellen kunnen bekijken en in gesprek kunnen met de klantvriendelijke enthousiaste medewerkers.


Sip Dijkstra licht toe: "Wij zijn trots op ons bedrijf en op onze mensen. Met het sponsoren van de Zomermarkt Vrijdagen in Emmeloord laten we zien dat wij trots zijn op de plaats waar onze roots liggen."

De rijke historie van de Dijkstra Auto Groep begon in 1952 in een motorzaak aan de Noordzijde in Emmeloord. Dijkstra wordt gevraagd de 2CV’s van PTT Post te onderhouden. Met de komst van de CitroŽn DS, wordt Dijkstra officiŽle CitroŽn-dealer. In de jaren erna groeit het familiebedrijf snel. In 1995 opent Dijkstra een nieuw groot en modern bedrijf aan de Ondernemersweg in Emmeloord waar het anno 2017 haar gecombineerd CitroŽn- en Kia-vestiging heeft.

Inmiddels staat de derde generatie Dijkstra aan het roer en is het bedrijf gegroeid naar 13 dealervestigingen verspreid over Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe.

De Dijkstra Zomermarkten zijn op vrijdag 21 en 28 juli en 4, 11 en 18 augustus.