Workshop Dijkstra Helpt schot in de roos


Het was druk bij Dijkstra afgelopen dinsdag- en woensdagavond. De CitroŽn- en Kia-dealer had al haar klanten uitgenodigd voor de workshop 'Dijkstra Helpt'. Hierbij fungeerden de monteurs als workshopleiders. Zij leerden eigenaren van hun auto eenvoudige autotechnische zaken zelf op te lossen. Gevolg: meer dan 450 enthousiaste deelnemers. "Hartstikke leerzaam en leuk", aldus een enthousiaste Martje van der Heijden.

Waar de deelnemers aan het begin wat schuchter rondom de auto stonden en toekeken, sleutelden men al gauw vol enthousiasme zelf aan de auto. Niet bang om met olie of vet aan de handen de koffiepauze in te gaan.
Martje van der Heijden nam deel aan de workshop: "Het was heel leuk opgezet en de monteurs stelden ons enorm op ons gemak. Complimenten!"

Bert van Hoeijen beaamt dat: "Wij zijn door de uitleg van de monteurs wijzer geworden over een aantal aspecten van onze C3. Voor andere mankementen aan de auto zullen wij altijd op de deskundigheid van de crew van Dijkstra kunnen vertrouwen."

Dijkstra heeft aangegeven dat de succesvolle cursus volgend jaar een vervolg zal krijgen.


 Voor alle andere foto's kunt u kijken op de Facebook pagina's van de gewenste Dijkstra dealer.