CitroŽn, DS en Kia auto’s, occasions, onderhoud en APK bij Dijkstra Almere

Familiebedrijf Dijkstra is dealer voor CitroŽn, DS en Kia auto’s voor regio Almere. In onze showroom vindt u zowel de nieuwste modellen als voordelige occasions. We richten ons op Friesland, Drenthe, Groningen en Flevoland. We vertellen u graag meer over de nieuwste modellen auto’s van deze merken of gaan voor u op zoek naar een geschikte occasion. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, de APK of reparaties aan CitroŽn, DS en Kia auto’s.

CitroŽn, DS en Kia auto’s

Op zoek naar een CitroŽn C1, C3, C4, C5 of wellicht een C6? We zijn CitroŽn dealer en tonen u bijvoorbeeld graag de nieuwe CitroŽn Berlingo of een van de andere modellen. Daarnaast zijn we dealer van de diverse DS en Kia modellen. In de showroom staan zowel nieuwe auto’s als occasions. De gebruikte auto’s zijn van premium kwaliteit en voldoen daarmee aan al uw specifieke wensen. Zoekt u een bepaald model of wenst u een bepaalde kilometerstand? Wij zoeken graag naar het model dat daarop aansluit.

Onderhoud en APK in onze garage

We verzorgen het onderhoud en de APK voor CitroŽn, DS en Kia. We zijn officieel dealer voor de drie verschillende merken, wat betekent dat we de beschikking hebben over de juiste apparatuur. We kunnen de auto uitlezen en analyseren, om het juiste onderhoud uit te voeren of kundig voor de APK te zorgen. Een reparatie aan een CitroŽn, DS of Kia laten uitvoeren? Ook daarvoor bent u bij ons in de garage aan het juiste adres.

Familiebedrijf Dijkstra werd al in 1949 opgericht, waardoor we tientallen jaren ervaring hebben met auto’s van deze drie prachtige merken. We geloven in persoonlijke relaties en lokale betrokkenheid. Bovendien bieden we u op basis van onze verschillende vestigingen in Noord-Nederland een maximale inkoopkracht. We hebben het voordeel van groot inkopen voor CitroŽn, DS en Kia, waardoor we u zowel met de nieuwe modellen als de occasions, het onderhoud en de APK of reparaties voordelig van dienst kunnen zijn.

Merkdealer voor Noord-Nederland

Dijkstra Auto Groep is merkdealer voor CitroŽn, DS en Kia in Almere . We hebben vestigingen in Almere, Lelystad en Emmeloord. Daarnaast vindt u ons in Friesland in Heerenveen, Drachten, Leeuwarden en Sneek. We hebben een vestiging in zowel Groningen als meerdere in Drenthe. We verwelkomen u bijvoorbeeld graag in Assen, Emmen, Hoogeveen of in Meppel.
Zoekt u een specialist in CitroŽn, DS of Kia? Neem contact op met een van onze vestigingen of maak direct een werkplaatsafspraak. Wij staan voor u klaar! 
4 oktober 2018

Ga uit je kentekenplaat bij Dijkstra

Gaat u dit najaar ook ‘’uit uw kentekenplaat’’? U profiteert namelijk van een korting oplopend tot € 3.200 op zeer complete Kia modellen.

Bekijk actie
2 oktober 2018

Nieuwe Kia Picanto 1.0 CVVT 5-deurs EconomyPlusLine

Alleen in oktober ontvangt u € 1.350 korting op de zeer complete Kia Picanto EconomyPlusLine!

Bekijk actie
2 oktober 2018

Nieuwe Kia Rio 1.0 T-GDI Design Edition

Alleen in oktober ontvangt u tot € 750 Dijkstra korting op de nieuwe zeer complete Kia Rio Design Edition!

Bekijk actie