CitroŽn, DS en Kia auto’s, occasions, onderhoud en APK bij Dijkstra Heerenveen

Familiebedrijf Dijkstra is dealer voor CitroŽn, DS en Kia auto’s voor regio Heerenveen. In onze showroom vindt u zowel de nieuwste modellen als voordelige occasions. We richten ons op Friesland, Drenthe, Groningen en Flevoland. We vertellen u graag meer over de nieuwste modellen auto’s van deze merken of gaan voor u op zoek naar een geschikte occasion. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, de APK of reparaties aan CitroŽn, DS en Kia auto’s.

CitroŽn, DS en Kia auto’s

Op zoek naar een CitroŽn C1, C3, C4, C5 of wellicht een C6? We zijn CitroŽn dealer en tonen u bijvoorbeeld graag de nieuwe CitroŽn Berlingo of een van de andere modellen. Daarnaast zijn we dealer van de diverse DS en Kia modellen. In de showroom staan zowel nieuwe auto’s als occasions. De gebruikte auto’s zijn van premium kwaliteit en voldoen daarmee aan al uw specifieke wensen. Zoekt u een bepaald model of wenst u een bepaalde kilometerstand? Wij zoeken graag naar het model dat daarop aansluit.

Onderhoud en APK in onze garage

We verzorgen het onderhoud en de APK voor CitroŽn, DS en Kia. We zijn officieel dealer voor de drie verschillende merken, wat betekent dat we de beschikking hebben over de juiste apparatuur. We kunnen de auto uitlezen en analyseren, om het juiste onderhoud uit te voeren of kundig voor de APK te zorgen. Een reparatie aan een CitroŽn, DS of Kia laten uitvoeren? Ook daarvoor bent u bij ons in de garage aan het juiste adres.

Familiebedrijf Dijkstra werd al in 1949 opgericht, waardoor we tientallen jaren ervaring hebben met auto’s van deze drie prachtige merken. We geloven in persoonlijke relaties en lokale betrokkenheid. Bovendien bieden we u op basis van onze verschillende vestigingen in Noord-Nederland een maximale inkoopkracht. We hebben het voordeel van groot inkopen voor CitroŽn, DS en Kia, waardoor we u zowel met de nieuwe modellen als de occasions, het onderhoud en de APK of reparaties voordelig van dienst kunnen zijn.

Merkdealer voor Noord-Nederland

Dijkstra Auto Groep is merkdealer voor CitroŽn, DS en Kia in Heerenveen. We hebben vestigingen in Almere, Lelystad en Emmeloord. Daarnaast vindt u ons in Friesland in Heerenveen, Drachten, Leeuwarden en Sneek. We hebben een vestiging in zowel Groningen als meerdere in Drenthe. We verwelkomen u bijvoorbeeld graag in Assen, Emmen, Hoogeveen of in Meppel.
Zoekt u een specialist in CitroŽn, DS of Kia? Neem contact op met een van onze vestigingen of maak direct een werkplaatsafspraak. Wij staan voor u klaar!
11 december 2018

Seung-Hoon Lee rijdt er nu op de weg ook goed bij

Tweevoudig olympisch schaatskampioen Seun-Hoon Lee heeft bij ijsstadion Thialf in Heerenveen een spiksplinternieuwe Kia Niro in ontvangst genomen.

Lees verder
11 december 2018

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden

Lees verder
10 december 2018

December Deals bij Dijkstra CitroŽn

Bij Dijkstra knallen wij het jaar uit met spetterend eindejaarsvoordeel tot wel € 2.750. De deal van het jaar sluit u nķ in onze showroom!

Bekijk actie