CitroŽn en DS auto’s, occasions, onderhoud en APK bij Dijkstra

Naar de CitroŽn of DS dealer in Meppel? Familiebedrijf Dijkstra is officieel dealer van deze prachtige merken. We richten ons op Friesland, Drenthe, Groningen en Flevoland en kunnen u van dienst zijn met zowel de nieuwe modellen als de occasions. U vindt bij ons in de showroom een ruim aanbod auto’s van CitroŽn en DS. Zoekt u naar een specialist voor het onderhoud, de APK of een reparatie aan uw CitroŽn of DS? Daar zijn we u graag mee van dienst bij ons in de garage. 

CitroŽn en DS auto’s

We zijn dealer voor CitroŽn en DS, wat betekent dat u bij Dijkstra bijvoorbeeld kunt rekenen op de nieuwste DS modellen. Een nieuwe DS 3 kopen of meer weten over de DS 4? We hebben de diverse sportieve modellen bij ons in de showroom staan en vertellen u daar graag meer over. Specifiek op zoek naar een DS 5 op benzine of diesel? We hebben zowel automaten als handgeschakelde modellen staan. De auto’s zijn gloednieuw, al presenteren we u daarnaast ook graag de occasions van CitroŽn en DS. Op die manier zorgen we voor een breed aanbod auto’s, zodat we ook voor u het juiste model hebben staan.

Onderhoud en APK in onze garage

Familiebedrijf Dijkstra is officieel dealer voor CitroŽn en DS in Meppel. Dat betekent dat we bovendien beschikken over de expertise en ervaring voor het onderhoud, de APK en eventuele reparaties. We verzorgen het onderhoud voor CitroŽn en DS, we beschikken over de officiŽle apparatuur om de auto uit te lezen en die te analyseren. Aan de hand daarvan zorgen we voor het benodigde onderhoud en kunnen we voordelig de APK uitvoeren. Uw CitroŽn of DS laten repareren door de specialisten in onze garage? Maak direct een werkplaatsafpraak.

Dankzij onze ervaring sinds 1949 kunt u rekenen op een diepgaande expertise. We hebben de auto’s zien ontwikkelen tot de prachtige merken die ze nu zijn. We geloven als dealer van CitroŽn en DS in persoonlijke relaties en een sterke lokale betrokkenheid. Aan de andere kant profiteren we dankzij de verschillende vestigingen van een maximale inkoopkracht. Dit voordeel geven we graag aan u door, zowel voor de nieuwe auto’s als de CitroŽn en DS occasions die er beschikbaar zijn.

Merkdealer voor Noord-Nederland

We zijn als Dijkstra Auto Groep merkdealer voor CitroŽn en DS in Meppel. We zijn u graag van dienst in onze vestigingen in Emmen, Assen, Hoogeveen of Meppel in Drenthe. Daarnaast hebben we een vestiging in Groningen, net als in Almere, Lelystad en Emmeloord in Flevoland. Tenslotte vindt u ons in Heerenveen, Drachten, Leeuwarden en Sneek in Friesland.

Direct een werkplaatsafspraak maken of eens kennismaken met de nieuwe CitroŽn en DS auto’s? Kom naar de showroom of neem contact met ons op. We horen graag van u.

3 februari 2019

DS 3 voorraad

Onze DS 3 modellen zijn zeer rijk uitgerust en voorzien van een voordeel oplopend tot € 1.500!

Bekijk actie
3 februari 2019

CitroŽn C1 5-deurs VTi 68 S&S Feel

De CitroŽn C1 is tijdelijk extra voordelig, u rijdt hem al voor € 203 per maand, all-in. U hoeft alleen nog te tanken!

Lees verder
3 februari 2019

DS 4 voorraad

Onze DS 4 modellen zijn zeer rijk uitgerust en voorzien van een voordeel oplopend tot € 2.000!

Bekijk actie