Blog #3 Dijkstra DS 21 Pallas

Het laatste deel van de restauratie van onze DS 21 Pallas Jubilee is voorspoedig verlopen. Het plaatwerk zit weer op z’n plaats, het interieur is gaaf en de laatste details zijn aangepakt. Ze is prachtig, zelfs in het licht van de flikkerende TL-buizen in de garage waar ze nu nog in staat. Nog heel even, dan mag ze weer naar buiten.

     


Wat we gaan doen nu ze af is? We gaan weer lekker met haar rijden! Genieten van het fijne interieur waardoor je je meteen weer in de jaren ’70 waant. Sturen met het stuur dat ondanks de kleine lekkages toch helemaal perfect is. Zweven over de weg dankzij haar ingenieuze hydrauliek. Bij elke bocht het knipperlicht extra lang aan laten staan, omdat het allemaal zo fijn werkt. Een fotootje van haar maken in de zachte najaarszon. Zo’n fantastische wagen moet niet het hele jaar in een garage staan, vinden wij. Daarmee moet je de hort op. Misschien nemen we haar wel weer mee op vakantie op ItaliŽ, net als vroeger. We gaan zien welke avonturen ze ons gaat brengen.


     


Wellicht heeft ze over twintig jaar weer een volledige restauratie nodig. Wie zal het zeggen. Dat doen we dan met alle liefde. We weten in ieder geval zeker dat het dit keer goed gedaan is, dus we weten wat we kunnen verwachten. Onze dank gaat dan ook uit naar garage Classic Job, die deze restauratie mede mogelijk heeft gemaakt. Ook zijn we blij dat alles zo goed vastgelegd is. Over een paar jaar kunnen we weer terugkijken op de geslaagde restauratie. Ondanks dat we natuurlijk graag auto’s verkopen, blijft onze DS eerst in de familie. Daar kan geen goud tegenop.

Wil je weten hoe het eindresultaat er uit ziet? We onthullen onze DS tijdens de avant-premiŤre van de DS 7 aanstaande donderdag. Vanaf 18.45 uur is iedereen van harte welkom om de onthulling en premiŤre bij te wonen. Om de avond compleet te maken, serveert tv-chef Alain Caron culinaire hoogstandjes en is er natuurlijk de gelegenheid voor een borrel. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en al 150 mensen gingen je voor! Reserveer jouw kaart(en) helemaal gratis.


AANMELDEN