DE NIEUWE DS 7 CROSSBACK

De nieuwe SUV van DS, die op 28 februari werd onthuld, is de belichaming van de Parijse innovatie en knowhow en pronkt met zijn exclusiviteit. Bekijk de onthulling van de DS 7 CROSSBACK die plaatsvond in hartje Parijs, in de buurt van de Pyramide du Louvre.De charismatische, gespierde en sensuele DS 7 Crossback oogt krachtig en exclusief dankzij kenmerkende details zoals een verticale en voorname voorzijde, een gedistingeerde DS Wings-grille en een bijzondere lichtsignatuur. Laat u verrassen door deze unieke, ruime en comfortabele SUV die opvalt door zijn stijlvolle voorkomen en uitnodigende karakter.

Een fascinerende blik


De hightech 3D Full LED-achterlichten van de DS 7 Crossback zijn voorzien van een unieke geschubde structuur waarmee ze direct de aandacht trekken.

De DS ACTIVE LED VISION-koplampen en verticale LED-dagrijverlichting geven de DS 7 Crossback een unieke en magnetische lichtsignatuur.
De als edelstenen bewerkte LED-modules van de koplampen gaan bij het inschakelen branden met een paarsachtig licht en draaien vervolgens 180į.


Een innovatieve interface met twee 12 inch-schermen

Via het eerste HD-touchscreen profiteert u van het beste op het gebied van connectiviteit: navigatie, multimediafuncties, Mirror Screen en last but not least DS Connect.

Op het tweede scherm, dat u volledig aan uw eigen voorkeur kunt aanpassen, kunt u zelf selecteren welke informatie u in uw directe gezichtsveld wilt hebben. Deze hightech schermen maken het rijden met de DS 7 Crossback extra intuÔtief en plezierig.


De DS 7 Crossback is vanaf voorjaar 2019 leverbaar als E-TENSE, een krachtige plug-in hybride met 300 pk, vierwielaandrijving en een actieradius van 60 km in de volledig elektrische modus. Een auto die opwindende prestaties combineert met een verbluffende efficiency. Dankzij een ingenieuze en unieke lay-out van het interieur is er volop ruimte voor zowel uw passagiers als uw bagage.

De DS 7 Crossback legt de lat op het gebied van comfortabel en dynamisch rijden nog hoger met de nieuwe benzinemotor THP 225 S&S die is gekoppeld aan de eveneens nieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen (EAT8).

Deze nieuwe automatische transmissie, die zo snel en soepel schakelt dat u er niets van merkt, beleeft bij de SUV van DS zijn wereldpremiŤre en is ook leverbaar in combinatie met de BlueHDi 180-dieselmotor.

DS NIGHT VISION

Een systeem dat voor het eerst wordt toegepast op een auto in dit segment, zorgt ervoor dat u in het donker de weg beter kunt overzien.
Het systeem werkt met een in de grille geplaatste infraroodcamera die voetgangers, fietsers en dieren op de weg signaleert binnen een afstand van 100 m. Op het 12 inch digitale instrumentenpaneel ziet u de omgeving van uw auto waarin gevaarlijke obstakels rood omlijnd worden weergegeven.

 


DS LOUNGE

DS ACTIVE SCAN-VEERSYSTEEM: het DS-veersysteem van de 21e eeuw
GeÔnspireerd door de beroemde hydropneumatische vering van de DS uit de 20e eeuw hebben onze ingenieurs en technici een actief veersysteem met camera ontworpen: het DS ACTIVE SCAN-veersysteem.


Deze innovatieve technologie detecteert en anticipeert op negatieve (kuilen) en positieve (hobbels) oneffenheden in de weg, waarbij constant de stugheid van de schokdempers wordt geregeld voor een optimaal rijcomfort.