DS Performance Line nu in showroom bij Dijkstra

Na de lancering van de DS 3 Performance vernieuwt het merk nu opnieuw. Het DS Performance-concept wordt verder ontwikkeld in de vorm van een nieuw uitrustingsniveau met de naam Performance Line, die verkrijgbaar is op de DS 3, DS 4 en DS 5. Hiermee wordt de link gemaakt met de autosportafdeling van het merk DS en de deelname ervan aan het Wereldkampioenschap Formula E.

Zijn Performance-afkomst wordt duidelijk bij de eerste blik

Het nieuwe uitrustingsniveau combineert GT-spirit met verfijning en technologie dankzij sterke designelementen en een uitgebreide uitrusting. De afwerking met de Performance Line is meteen herkenbaar. Elk model wordt in twee kleuren uitgevoerd, met een zwart dak (Cockpit Roof op DS 5) gecombineerd met een uitgebreid palet carrosseriekleuren. Om de ‘Performance’-link kracht bij te zetten, komen de drie DS Performance Line-kleuren Carmin Rood (voor passie en sport), Wit (voor elegantie en puurheid) en Gold (voor succes) terug op verschillende prominente plaatsen op de carrosserie : op de motorkap en op de voorportieren in de vorm van ‘DS Performance Line’-badges, op de buitenspiegels en op de achterspoiler als stickers.
Meer dan ooit verfijning en aandacht voor elk detail

De DS-kernwaarden verfijning en aandacht voor elk detail komen tot uiting in een nieuwe specifieke Performance Line bekleding in leder en Dinamica-stof. Met een geborduurd DS Performance Line-logo en sierstiksels in de DS Performance Linekleuren geven de stoelen vorm aan de exclusieve bekledingsknowhow van het merk DS. De meest vooruitstrevende DS-technologie

Een ruim gamma efficiŽnte en krachtige motoren is beschikbaar, alle met de Stop & Start-technologie, die zich van de concurrentie onderscheiden door hun koppel, hun lage brandstofverbruik en hun CO2-uitstoot. Afhankelijk van het model zijn de DS Performance Line-uitvoeringen optioneel verkrijgbaar met Mirror Screen, de connected DS-diensten (DS Assistance en SOS) in combinatie met de DS Connect Box, en (op de DS 5) het DS Connect Nav.