Proefrit in DS 7 Crossback nu exclusief mogelijk bij Dijkstra 

"De nieuwe DS 7 crossback. Ik rijd er nu al in!" vertelt een enthousiaste DS-Expert Wim Kuiper in onderstaande video. De nieuwe SUV van DS, de DS 7 crossback, is nu exclusief bij Dijkstra DS-Salon Groningen beschikbaar voor een proefrit. 


Proefrit in de nieuwe DS 7 Crossback

Bent u geïnteresseerd in een proefrit? Neem dan contact op met Wim Kuiper, DS-Expert bij Dijkstra. Wij maken een proefrit aan huis ook graag voor u mogelijk! Tel 050-5445305 of stuur een e-mail naar w.kuiper@dijkstraautogroep.nl. 

Over de nieuwe DS 7 Crossback

De nieuwe DS 7 Crossback is de belichaming van de Parijse innovatie en knowhow en pronkt met zijn exclusiviteit. In november vorig jaar organiseerde Dijkstra bij DS Salon Groningen de exclusieve avant-première. Ter plaatse werd een aantal DS 7 Crossbacks onder voorbehoud van proefrit in Parijs verkocht.

Dijkstra dé DS-dealer van Nederland

Dijkstra DS is geselecteerd als één van de exclusieve verkooppunten van de nieuwe DS 7 Crossback. Dijkstra mag zich met recht dé DS 7 Crossback dealer van Nederland noemen. Van alle auto's die in Nederland besteld zijn, schrijft Dijkstra ruim de helft op haar conto. 

Bekijk de op voorraad zijnde voertuigen