Een nieuwe auto? Of vakantie? 

Bent u al vakantieplannen aan het maken? Of denkt u in plaats daarvan aan een nieuwe auto? Wij zeggen u: doe het beide! Want met DS Private Lease rijdt u voor een laag maandbedrag in een gloednieuwe DS 3. Inclusief alle vaste kosten, u hoeft alleen nog maar te tanken.

De inruilprijs voor uw auto + € 1.200 cashback storten wij direct op uw bankrekening, vrij besteedbaar. Tel daar uw vakantiegeld bij op en u kunt luxer op reis dan ooit!

Deskundig advies nodig? 

Vraag een offerte aan en laat ons al het werk uit handen nemen en wij zoeken uit wat voor u het meest voordelig is. Wij informeren u graag over alle details, de maandbedragen, looptijden en andere uitvoeringen. 


Specificaties DS 3 So Chic:

 • 16" lichtmetalen velgen
 • Climate control
 • Cruise control
 • Audio, Bluetooth en USB
 • Elektrische ramen vůůr
 • Elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegels
 • Navigatiesysteem
 • Two-tone metallic lak
 • Bi Xenon LED lampen

Dijkstra Private Lease is inclusief:

 • All Risk verzekering
 • Banden
 • Onderhoud
 • Reparaties
 • (Inter)nationale pechhulp
 • Wegenbelasting
 • Vertrouwde service van Dijkstra

5 redenen om te kiezen voor Dijkstra

Ruim 60 jaar een familiebedrijf

Waar om ons heen autobedrijven omvallen, staat de Dijkstra Auto Groep als een huis. Dat betekent ruim 60 jaar een solide familiebedrijf waar u centraal staat. Want daar werken we dagelijks voor: voor tevreden en enthousiaste klanten.

Vakkundig personeel

Alleen enthousiaste medewerkers kunnen de klant centraal stellen. Natuurlijk met het voortdurend bijscholen door middel van trainingen en opleidingen vanuit CitroŽn Nederland en Kia Nederland. Maar bovenal stimuleren wij onze medewerkers om constant het beste uit hun talenten te halen. Wij steunen hen dan ook in hun opleidingswens.

Onze scherpe inkoop, altijd uw voordeel

Groot zijn, is geen prestatie op zich. Onze grootte (12 CitroŽn- en Kia-vestigingen) helpt echter om nieuwe auto's, auto-onderdelen en andere zaken scherp in te kopen. Dit voordeel geven wij 1-op-1 terug aan u. Zo profiteert u altijd van de scherpste prijs, zonder dat u daarbij concessies hoeft te doen aan kwaliteit of service.

Geen fratsen en onduidelijkheden

Er is niets zo vervelend om de ene prijs te horen en een hogere te moeten betalen. Of om in een advertentie te lezen dat een auto € 8.500 kost terwijl er allerlei kosten nog niet in de prijs zitten. Bij Dijkstra geloven we in transparantie. Een vaste prijsopgave vooraf, dus geen verrassingen achteraf. En voor de prijs die u in een advertentie leest, rijdt u desbetreffend model ook echt de showroom uit.

Dealerwaardige faciliteiten

Slappe koffie, een stoffige en koude leeshoek, u zult het bij de CitroŽn- en KIA vestigingen van Dijkstra niet tegenkomen. Want een bezoek aan een dealer moet goed en comfortabel voelen.
Daarom treft u bij ons een nette coffeecorner met goede koffie & thee, een krant en diverse magazines aan. Ook kunt u onbeperkt internetten met de snelle WIFI verbinding. Bovendien is een leenfiets gratis en betaalt u alleen de benzine van uw gratis leenauto.

Bekijk hier de volledige beschrijving

Kosten rijklaar maken

Transport van importeur naar dealer, deconserveren en nulbeurt van de auto. U ontvangt uw nieuwe auto op de Dijkstra vestiging van uw keuze Uitgebreide instructie door ervaren Verkoop Adviseur Totaalprijs is incl. verwijderingsbijdrage (€45,-) en kentekenleges (€47,25)

Uw nieuwe auto wordt inclusief een volle tank brandstof en gepoetst aan u afgeleverd. Bovendien ontvangt u een mattenset en lifehammer.

Voorwaarden

Deze aanbieding op de DS 3 is geldig tot en met 31 augustus 2018 op modellen met kenteken uit voorraad. Registratie voor 1 september 2018

Prijzen zijn incl. kosten rijklaar maken, leges en verwijderingsbijdragen, incl. metallic lak. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de standaardmodellen.

Genoemde vanafprijs voor DS Private Lease is gebaseerd op DS 3 PureTech 82 So Chic met een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar inclusief
€ 1.200 cashback, oftewel € 25 korting per maand + € 30 korting vanuit PSA Finance.  

sluiten

Contactformulier DS 3