Kia auto’s, occasions, onderhoud en APK bij Dijkstra Leeuwarden

Zoekt u een Kia dealer in Leeuwarden? We richten ons op Flevoland en Friesland, in de verschillende vestigingen waarmee we actief zijn. Benieuwd naar de nieuwe auto’s van Kia bij ons in de showroom of zoekt u een betaalbare occasion met een ruime garantie? De modellen van Kia staan bekend om hun goede prijs-/ kwaliteitverhouding, bij ons in de showroom kunnen we u daar meer over vertellen. We hebben zowel nieuwe Kia auto’s als gebruikte auto’s staan, altijd van premium kwaliteit.

Kia auto’s

Familiebedrijf Dijkstra is officieel Kia-dealer voor Leeuwarden. Dat betekent dat u bijvoorbeeld kunt rekenen op de Kia Cee’d, de Kia Carens en de Kia Picanto. Zoekt u naar een compact en klein model of juist een ruimere auto zoals de Kia Sorento of Kia Sportage? We laten u de verschillende auto’s graag zien, zowel de nieuwe modellen als de occasions. Uiteraard bent u tevens van harte welkom om een proefrit te maken in de verschillende modellen, zodat u zelf kunt ervaren hoe fijn de verschillende Kia modellen rijden.

Onderhoud en APK in onze garage

Het onderhoud voor uw Kia of de APK uit handen geven aan specialisten? We verzorgen tevens reparaties voor Kia. We hebben als officieel dealer van het merk een brede ervaring met het merk en de verschillende modellen. Daarnaast beschikken over de officiŽle apparatuur om de auto’s uit te lezen en goed te analyseren. We werken met officiŽle onderdelen, terwijl we het onderhoud, de APK en reparaties voor uw Kia toch op een voordelige wijze kunnen uitvoeren. 

We bestaan als familiebedrijf Dijkstra al sinds 1949. We hebben een ruime ervaring als dealer en garage voor het onderhoud, de APK en eventuele reparaties. We geloven sterk in persoonlijke relaties en hebben de lokale betrokkenheid in al onze vestigingen hoog in het vaandel staan. Bovendien bieden we u het voordeel van groot inkopen. Dit betekent voordelige nieuwe auto’s van Kia, aantrekkelijk geprijsde occasions en uiteraard scherpe tarieven voor het onderhoud, de APK of een reparatie aan uw auto.

Merkdealer voor Noord-Nederland

We zijn Kia merkdealer in Noord-Nederland. We hebben vestigingen in Almere en Lelystad in Flevoland. In Friesland hebben we vestigingen in Heerenveen, Drachten en Leeuwarden. We werken daar dagelijks aan 100% tevreden klanten. Zoekt u een nieuwe Kia auto of wilt u uw auto graag inruilen voor een andere occasion? We gaan graag samen met u op zoek naar een geschikt model. Daarnaast kunt u direct een werkplaatsafspraak maken voor onderhoud, de APK of een eventuele reparatie aan de Kia.

Meer weten over ons als Kia dealer of een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.  

5 februari 2019

Kia Dijkstra ruimt op!

Profiteer nu van korting oplopend tot wel € 2.200 bij Kia Dijkstra! Instappen in een spiksplinternieuwe nieuwe Kia Picanto was nog nooit zo aantrekkelijk.

Bekijk actie
2 februari 2019

Nieuwe Kia Picanto 1.0 CVVT 5-deurs Design Edition

Kia Dijkstra ruimt op! Ontvang tijdelijk € 2.200 korting op de zeer complete Kia Picanto Design Edition!

Bekijk actie
2 februari 2019

Nieuwe Kia Picanto 1.0 CVVT 5-deurs EconomyPlusLine

Kia Dijkstra ruimt op! Ontvang tijdelijk € 1.350 korting op de zeer complete Kia Picanto EconomyPlusLine!

Bekijk actie