De nieuwe Kia Soul EV bij Dijkstra

Begin de dag eens anders; met de nieuwe Kia Soul EV. De eerste volledig elektrische auto van Kia, zonder uitstoot dus. De Soul EV heeft een indrukwekkend actieradius, een opvallend design, LED-verlichting en een eco-vriendelijk interieur. 

Recharge your Soul

De elektrische Kia Soul EV biedt puur rijplezier. U geniet van een riant vermogen en een uitstekend koppel. De Soul EV is hierdoor in staat zeer snel te accelereren. De actieradius van 212 km* en het ontbreken van CO2-uitstoot geeft u een goed gevoel. De minimale geluidsproductie en uitstekende stabiliteit zorgen voor optimaal rijcomfort voor de bestuurder en passagiers. De standaard automaat maakt het geheel compleet.

* Op basis van de nieuwe Europese rijcyclus.


Alles binnenhandbereik

De ruime en opvallende cockpit met twee tinten zit vol inspirerende eigenschappen; van gladde oppervlakken en afgeronde contouren tot exclusieve, milieuvriendelijke bekleding en afwerking. U heeft toegang tot het uitgebreide infotainmentsysteem, waarmee u o.a. de accustatus kunt bekijken, de afstand en de route tot het volgende oplaadstation kunt zien en de airconditioning kunt instellen.Verrassend veel ruimte

Als enige elektrische SUV combineert de Soul EV efficiŽnt rijden met een buitengewoon gebruiksgemak. De achterstoelen kunnen worden opgesplitst en naar voren worden geklapt, zodat er plaats is voor bagage in alle soorten en maten. Onder de vloer van de bagageruimte, die normaal al 287 liter biedt, is er nog een ruimte beschikbaar voor waardevolle spullen, gereedschap en oplaadkabels. Uit het zicht van nieuwsgierige ogen.EfficiŽntie en details

Elk detail van de Soul EV is ontworpen met efficiŽntie in het achterhoofd. De actieradius van de auto hangt af van de accustatus, dus veel systemen in het voertuig, bijvoorbeeld die voor remmen, verwarmen en koelen, zijn zo gemaakt dat ze de energie in het systeem houden of zelfs energie teruggeven.

Extra aantrekkelijk voor ondernemers

Bent u ondernemer? Bij de zakelijke aanschaf van een Soul EV kunt u gebruik maken van de Milieu Investeringsaftrek (MIA). Deze regeling geeft u een groot belastingvoordeel. Met de MIA regeling kan 36% van de aanschafkosten van de auto, inclusief eventuele laadpaal, afgetrokken worden van de winst voor belastingen. Zo heeft u op de Soul EV een minimaal voordeel van € 2.454,- (Berekend op basis van een gemiddeld belastingtarief van 25%).


Bekijk voorraad