Even voorstellen

Bij familiebedrijf Dijkstra geloven we in persoonlijke relaties. Daarom laten we u kennismaken met Klaas Huisman, Verkoop Adviseur, Kia Dijkstra Drachten. 

Mijn naam is Klaas, ik ben sinds 2010 werkzaam bij familiebedrijf Dijkstra. Ik ben begonnen als stagiair bij de vestiging Sneek (CitroŽn) en in 2011 heb ik de stap naar Leeuwarden (CitroŽn) gemaakt hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt. In maart van dit jaar ben ik begonnen bij Dijkstra Drachten om hier het merk KIA te mogen verkopen. Toen Dijkstra naast CitroŽn ook het merk KIA begon te voeren, leek het mij erg interessant om ook KIA’s te mogen verkopen, zeker vanwege de aansprekende modellen en de vaak complete uitrusting.

Naast het design en de kwaliteit van KIA is ook restwaarde een sterk punt, dus ook mensen die opzoek zijn naar een jong gebruikte KIA doen hier hun                     voordeel mee!

Mocht u interesse hebben en/of eens een proefrit willen maken in een KIA, dan nodig ik u graag via deze weg uit voor een persoonlijke kennismaking.
De koffie staat voor u klaar aan de Florijn 7 te Drachten!

안녕! (Tot ziens!) 

Klaas Huisman