EVEN VOORSTELLEN: ERNST AKKERMAN

Bij familiebedrijf Dijkstra geloven we in persoonlijke relaties. Daarom laten we u kennismaken met Ernst Akkerman, Verkoop Adviseur, Dijkstra Almere.

Mijn naam is Ernst Akkerman, ik ben deze maand drie jaar in dienst bij Dijkstra. Drie jaar geleden begon ik in vestiging Groningen, waar ik met veel plezier de merken CitroŽn en DS heb vertegenwoordigd. Omdat mijn vriendin in Utrecht studeert en wij van plan waren om samen te gaan wonen, heb ik in mei 2014 de kans om in Almere te gaan werken met beide handen aangegrepen!

Sinds april 2015 heeft de vestiging Dijkstra Almere een schitterende toevoeging gekregen. Naast de bestaande merken CitroŽn en DS zal Kia nu ook een prominente plaats krijgen. Vanaf moment ťťn ben ik zeer enthousiast over Kia, Kia ademt gewoon pure kwaliteit! Of u nou in een Picanto of Niro stapt, de kwaliteit is consistent en hoogwaardig. Mijn persoonlijke favoriet is de Kia Cee’d Sportswagon GT-line, een ruimtelijke sportswagon met een fantastische uitstraling!

Wilt u de kwaliteit van Kia ook ervaren? Dan bent u van harte uitgenodigd! De koffie staat voor u klaar aan De Huchtstraat 5 te Almere!

Tot ziens!

Ernst Akkerman, Verkoop Adviseur, Dijkstra Almere