Familie Speelman wint reis naar Australian Open 

Lelystad, 28 december 2016 – De heer Speelman is dit jaar de gelukkige winnaar geworden van Kia’s ‘Lucky Drive’. De hoofdprijs bestaat uit een reis voor 2 personen naar de Australian Open 2017, het Grand Slam tennistoernooi dat gehouden wordt in Melbourne en waarvan Kia hoofdsponsor is. De heer Speelman nam automatisch deel aan deze jaarlijkse wedstrijd omdat hij tijdens de actieperiode een proefrit maakte in een nieuwe Kia Niro die hij ook heeft aangeschaft bij Kia Dijkstra Lelystad. Bij de bekendmaking reageerde hij uitgelaten: “Ik ben heel blij: ik heb niet alleen een nieuwe Niro, maar ook nog eens een reis naar AustraliŽ in het vooruitzicht!”

Familie Speelman wint reis naar Australian Open bij Kia Dijkstra LELYSTAD

“Door enkele tegenslagen in de familie hebben wij geen fijn jaar achter de rug”, vertelt Speelman. “Juist daarom zijn we extra blij met deze prijs!” Hij verheugt zich enorm op de vijfdaagse reis naar de Australian Open 2017 in Melbourne, die hij samen met zijn dochter gaat ondernemen. Als hoogtepunt mogen ze aanwezig zijn bij de halve finale van het Heren Enkelspel. Daarnaast krijgen ze een exclusief kijkje achter de schermen van het toernooi en staan diverse tours door de omgeving op het programma.

Familie Speelman wint reis naar Australian Open bij Kia Dijkstra LELYSTAD


“Het is de familie Speelman enorm gegund”, zegt Menno Lambrechts, verkoopadviseur bij Kia Dijkstra Lelystad. “Wij wensen de familie niet alleen heel veel plezier in AustraliŽ, maar ook met hun gloednieuwe Kia Niro”. De crossover hybride Kia Niro blijkt een doorslaand succes in Nederland: het model was in november de best verkochte crossover in Nederland.

Kia Niro info