Verrassende proefrit Kia Niro op ANWB Testcircuit 

Kia Dijkstra heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een auto die door de rijbeleving en het uiterlijk meer doet denken aan een sportieve hatchback dan aan een hybride. Hij combineert sterke prestaties met een opvallende design, zuinigheid en ruimte.  Een aantal van onze klanten konden als ťťn van de eersten een proefrit maken in de nieuwe Kia Niro! 

12 Juni om 08.30 vertrokken de klanten en Verkoop Adviseurs gezamenlijk naar het ANWB testcircuit te Lelystad. Hier maakten de klanten een dynamische proefrit in de Kia Niro. Klanten en Verkoop Adviseurs zijn zeer verrast door het opvallende design, weggedrag en comfort van de nieuwe Kia Niro. 

"Een zeer geslaagde ochtend" aldus Wietse Plutschouw, Verkoop Adviseur bij Kia Dijkstra Leeuwarden. 

Zelf een proefrit maken in de Kia Niro? Dat kan!
Na de succesvolle proefritdagen op het ANWB-circuit in Lelystad merken wij dat er nog steeds veel behoefte is bij de klanten om een proefrit te maken in de nieuwe Kia Niro. Daarom maakt Kia Dijkstra dit mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om ruim voor de officiŽle introductie proef te rijden in de nieuwe Kia Niro. En wel op een zeer bijzonder locatie: Het Kia Experience Center in Breukelen.

Geef u direct op middels onderstaande button!


Aanmelden    Meer informatie over de Niro