De nieuwe Kia Picanto GT-Line, verrassend sportief! 

De nieuwe Picanto GT-Line verrast u in elk opzicht. Met z’n vlotte design en slimme features. Met z’n pit, zuinigheid en connectiviteit. En: met een heerlijke mix van jeugdige energie en volwassen veiligheid. Het is een kleine auto, toch is hij lekker ruim. Dat wordt genieten!

Spannend van buiten…

Dat begint bij zijn spannende uiterlijk, met extra gespierde voor- en achterbumpers, scherpe LED-verlichting, dubbele chromen uitlaat en stoere GT-Line badge. Een heerlijke combinatie van sportiviteit en goede smaak.…dynamisch van binnen

Puur comfort, hoge kwaliteit. Het interieur van de nieuwe Picanto tovert u een lach op uw gezicht, iedere keer dat u instapt. Het is ruim, prachtig om te zien en uitgevoerd in hoge kwaliteit. Dus stap in en geniet, elke dag opnieuw! Altijd en overal verbonden

De nieuwe Kia Picanto GT-Line heeft de nieuwste technologieŽn en de leukste gadgets om uw rit makkelijker en leuker te maken. Zo bent u altijd en overal verbonden. Het zwevende 7" touchscreen is het kloppende technologische hart van de nieuwe Kia Picanto,  zo helpt hij u onderweg met navigatie, bluetooth, achteruitrijcamera, Android Auto en Apple CarPlay. 

En is uw smartphone leeg? Geen probleem! U kunt uw smartphone draadloos opladen, zonder snoeren of stekkers, heel eenvoudig.                   


Veiligheid voor alles

De nieuwe Kia Picanto GT-Line zit boordevol veilheidssystemen. Zo waarschuwt u de nieuwe Picanto u niet alleen,  hij helpt ook echt! Bijvoorbeeld bij het inparkeren, of bij het verwijden van botsingen. Een heel geruststellend idee.  

De Picanto is standaard voorzien van zes airbags en een groot aantal actieve veiligheidsvoorzieningen. Zo is de Picanto de eerste auto in het A-segment die ‘torque vectoring’ biedt; een functie van het elektronische stabiliteitssysteem die zorgt dat de auto in bochten stabiel en onder controle blijft. Een andere primeur in zijn segment is Autonomous Emergency Braking (AEB). AEB is voor de EconomyLine, EconomyPlusLine, ComfortLine en First Edition tegen meerprijs van € 275,- leverbaar en is standaard op de ExecutiveLine en de GT-line.