De Kia Niro, dť hybride caravantrekker

De nieuwe Kia Niro is de eerste hybride caravantrekker met 1.300 kg trekgewicht! Het kampeerseizoen staat weer voor de deur! Zon in uw gezicht, heerlijk buiten zijn en vooral genieten van de omgeving. Een comfortabele rit naar uw vakantiebestemming is dan niet onbelangrijk. Maak kennis met de nieuwe Kia Niro: de eerste hybride crossover. Met zijn sterke prestaties, stoer design, zuinigheid en ruimte. Dť caravantrekker die het beste van twee werelden combineert! 

Voordelen nieuwe Kia Niro:

  • 7 jaar garantie
  • Standaard automaat
  • Trekgewicht tot 1.300 kg
  • Zuinig, hybride rijden
  • Stoer design
  • Hoge zitpositie

Dankzij de sterke elektromotor trekt u snel, zuinig en geruisloos op. De Kia Niro trekt met gemak 1.300 kg en is standaard voorzien van een automaat. Zo is elke rit extra comfortabel. Tevens zit de Kia Niro boordevol met de nieuwste technologieŽn op het gebied van veiligheid en comfort. Een verantwoorde keuze waarbij u niets hoeft in te leveren op rijplezier! 

Bekijk nieuwe Kia Niro actie
Slimme ideeŽn voor maximaal comfort

Pas als u erin zit, merk je hoe ruim hij is. Er is geen ander model in deze klasse met zoveel hoofdruimte en ook de laadruimte is indrukwekkend. Groot en flexibel, met een vlakke laadvloer. Het interieur is ťťn en al comfort. Terwijl je wegzakt in je lederen stoel (die uiteraard je zitpositie onthoudt), heb je uitzicht op een groot LCD-cluster met alle nodige info. Ondertussen wordt u mobiel draadloos opgeladen, dus geen gedoe met kabels.

Volledig onder controle

De Kia Niro Neemt veiligheid net zo serieus als duurzaamheid. Om u en uw passagiers maximale gemoedsrust te bieden, heeft de Niro een hele serie geavanceerde actieve veiligheidsfeatures. Van automatische noodremassistentie tot adaptieve cruise control, de Niro zit vol grensverleggende technologie die u bewust, alert en in controle houdt.

Ruimtelijk, veelzijdig en gemaakt voor uw plezier

Met de nieuwe Kia Niro kun je alle kanten op, dankzij de overvloed aan ruimte en de slimme manieren om die in te delen. De royale afmetingen van het interieur biedt u en uw passagiers meer dan genoeg ruimte om van te genieten. Terwijl uw bagage probleemloos in de flinke kofferbak past. Met zijn 421 liter bagagecapaciteit hoeft u zich nooit af te vragen of alles wel mee kan. 

Bekijk nieuwe Kia Niro actie