Gemaakt in Europa: Kia Dijkstra kondigt komst nieuwe generatie Ceed aan

De nieuwe generatie Kia Ceed maakt zijn debuut tijdens de Autosalon in GenŤve op 8 t/m 18 maart. Naast het vijfdeurs hatchback model van de Ceed wordt tevens een tweede lid van de nieuwe Ceed familie onthuld. De verkoop bij Kia Dijkstra start naar verwachting vanaf de tweede helft in 2018.


De derde-generatie Ceed is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Europa en is voorzien van innovatieve nieuwe technologieŽn en motoren, een volwassen en sportief nieuw design, en biedt een meer dynamische rijervaring.

De nieuwe Ceed is ontworpen in het Europese design centrum van Kia in Frankfurt. GeÔnspireerd op het ontwerp van de Stinger heeft de nieuwe Ceed een dynamischer en zelfverzekerder uiterlijk. Specifiek ontworpen voor de Europese markt!

Het nieuwe model heeft ook een aanpaste naam – cee’d wordt Ceed, een auto voor de Community of Europe, met een Europees Design

Vanaf de tweede helft in 2018 start naar verwachting de Europese verkoop. Dan is de nieuwe Ceed ook te bewonderen in de showroom bij Dijkstra!