Kia maakt prijzen Rio GT-Line bekend, binnenkort bij Kia Dijkstra

Kia maakt de prijzen bekend van de nieuwste telg in de GT-Line familie; de Rio. De Kia Rio GT-Line wordt geleverd met een 1.0 T-GDi motor met 100 of 120 pk. Hij is verkrijgbaar vanaf respectievelijk €21.235,- en €22.735,-. De auto is per direct te bestellen bij Kia Dijkstra.


Na de GT-Line-versies van de Sorento, Stinger, Optima, Sportage, cee’d en Picanto introduceert Kia Dijkstra met de Rio GT-Line het zevende familielid in de sportieve uitvoering.

‘’De Rio is wereldwijd een van de bestverkochte Kia-modellen. In Nederland is in 2017 de verkoop van dit succesmodel met 54% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. De GT-Line versie zal de verkopen van de Rio dankzij de dynamische en sportieve styling en vele innovatie comfort- en veiligheidssystemen zeker een extra impuls gaan geven. Met deze uitbreiding van de GT-Line familie onderstreept Kia tevens haar sportieve karakter’’, aldus Lťan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.
De Kia Rio GT-Line debuteert op de Autosalon van GenŤve(8 t/m 18 maart) en wordt in april van dit jaar verwacht bij Kia Dijkstra.


Meer informatie over de Kia Rio GT-Line hier