De nieuwe Kia Rio, laat u overrompelen

Meet the new kid in town: de nieuwe Kia Rio. De vierde generatie is het perfecte plaatje met een aantrekkelijk design, een zee aan ruimte, de nieuwste technologieŽn en krachtige motoren met een laag verbruik.

De compleet nieuwe Kia Rio is de grote verrassing in zijn klasse. Een compacte auto die alles biedt wat je wilt - en nog veel meer. Met zijn slanke en dynamische design trekt hij alle aandacht, overal en altijd. Zijn comfortabele uitrusting en verfijnde technologie maken van elke rit een feestje! En dankzij z'n geavanceerde veiligheidsuitrusting geniet je met een gerust hart. 

Specificaties nieuwe Kia Rio DynamicLine:  

 • 7" full map navigatiesysteem
 • 15" lichtmetalen velgen
 • Airconditioning
 • Apple Carplay en Android Auto
 • Bluetooth
 • Cruise control
 • DAB+
 • Elektrische ramen vůůr
 • Parkeersensoren achter

Voordelen nieuwe Kia Rio:

 • Laag verbruik 
 • Aantrekkelijk design
 • De grootste in zijn klasse
 • Nieuwste technologieŽn 
 • Krachtige benzine- en dieselmotoren 

5 redenen om te kiezen voor Dijkstra

Ruim 60 jaar een familiebedrijf

Waar om ons heen autobedrijven omvallen, staat de Dijkstra Auto Groep als een huis. Dat betekent ruim 60 jaar een solide familiebedrijf waar u centraal staat. Want daar werken we dagelijks voor: voor tevreden en enthousiaste klanten.

Vakkundig personeel

Alleen enthousiaste medewerkers kunnen de klant centraal stellen. Natuurlijk met het voortdurend bijscholen door middel van trainingen en opleidingen vanuit CitroŽn Nederland en Kia Nederland. Maar bovenal stimuleren wij onze medewerkers om constant het beste uit hun talenten te halen. Wij steunen hen dan ook in hun opleidingswens.

Onze scherpe inkoop, altijd uw voordeel

Groot zijn, is geen prestatie op zich. Onze grootte (12 CitroŽn- en Kia-vestigingen) helpt echter om nieuwe auto's, auto-onderdelen en andere zaken scherp in te kopen. Dit voordeel geven wij 1-op-1 terug aan u. Zo profiteert u altijd van de scherpste prijs, zonder dat u daarbij concessies hoeft te doen aan kwaliteit of service.

Geen fratsen en onduidelijkheden

Er is niets zo vervelend om de ene prijs te horen en een hogere te moeten betalen. Of om in een advertentie te lezen dat een auto € 8.500 kost terwijl er allerlei kosten nog niet in de prijs zitten. Bij Dijkstra geloven we in transparantie. Een vaste prijsopgave vooraf, dus geen verrassingen achteraf. En voor de prijs die u in een advertentie leest, rijdt u desbetreffend model ook echt de showroom uit.

Dealerwaardige faciliteiten

Slappe koffie, een stoffige en koude leeshoek, u zult het bij de CitroŽn- en KIA vestigingen van Dijkstra niet tegenkomen. Want een bezoek aan een dealer moet goed en comfortabel voelen.
Daarom treft u bij ons een nette coffeecorner met goede koffie & thee, een krant en diverse magazines aan. Ook kunt u onbeperkt internetten met de snelle WIFI verbinding. Bovendien is een leenfiets gratis en betaalt u alleen de benzine van uw gratis leenauto.

Bekijk hier de volledige beschrijving

Kosten rijklaar maken

Transport van importeur naar dealer, deconserveren en nulbeurt van de auto. U ontvangt uw nieuwe auto op de Dijkstra vestiging van uw keuze Uitgebreide instructie door ervaren Verkoop Adviseur Totaalprijs is incl. verwijderingsbijdrage (€45,-) en kentekenleges (€47,25)

Uw nieuwe auto wordt inclusief een volle tank brandstof en gepoetst aan u afgeleverd. Bovendien ontvangt u een mattenset en lifehammer.

Voorwaarden

Deze aanbieding op de Kia Rio is geldig tot en met 28 februari 2019 op modellen uit voorraad. Registratie voor 1 maart 2019.

Prijzen zijn incl. kosten rijklaar maken, leges en verwijderingsbijdragen,
excl. metallic lak 

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de standaardmodellen.
Prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. 

Maandtarief Private Lease o.b.v. 48 maanden en verwacht kilometrage van 10.000 km en incl. all-risk verzekering, excl. metallic lak en vervangend vervoer. Andere looptijd of kilometrage? Wij maken graag een offerte voor u! 

sluiten

Contactformulier Kia Rio