Leven zonder autozorgen

Vanzelfsprekend zien wij graag dat u iedere dag weer onbezorgd van uw voertuig geniet. Om nare verrassingen te voorkomen, is het belangrijk dat u tijdig preventief onderhoud aan uw auto laat plegen.

Naast preventief onderhoud krijgt u tijdens een autoleven ook te maken met de vervanging van slijtage onderdelen zoals remblokken, ruitenwisserbladen, accu’s, schokdempers en einddempers. Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan uw Kia zijn precisieklussen die door vakmensen moeten worden uitgevoerd. Onze monteurs worden daarom doorlopend opgeleid en kennen alle technische details van iedere Kia. Zij beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur en gereedschappen die speciaal voor reparatie en onderhoud van uw Kia zijn ontwikkeld. Zo bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid.

Voordelen
- Deskundige monteurs
- Snelle service
- Vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf
- Hoge klanttevredenheid (klik hier)
- Coffeecorner met gratis Wifi

Dijkstra nodigt u uit voor gepland onderhoud
In het onderhoudsboekje kunt u de onderhoudsinterval van uw Kia terugvinden. Gelukkig hoeft u zelf niet in de gaten te houden wanneer uw auto toe is aan gepland onderhoud. Wij sturen u tijdig een herinnering per e-mail of brief.

Twijfel? Neem contact op!
Twijfelt u of uw Kia goed is onderhouden of toe is aan onderhoud? Neem contact op met ťťn van onze Service Adviseurs.