Goede Doelen

De Dijkstra Auto Groep voelt zich maatschappelijk betrokken. Daarom steunen wij uit naam van alle medewerkers een aantal lokale en nationale goede doelen. Dit jaar konden onderstaande doelen rekenen op een gift.

Voedselbank
In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de armen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Zo zorgen zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren dat armoede wordt bestreden.
Meer info: www.voedselbankennederland.nl

KWF Kankerbestrijding
KWF Kankerbestrijding is sinds 1949 actief bezig met het bestrijden van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiŽnten ondersteuning en fondsenwerving.
Meer info: www.kwf.nl

Rode Kruis (Glazen Huis)
3FM: Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie waarbij drie DJ's zich zes dagen opsluiten in het glazen huis zonder eten. Dit allemaal om geld in te zamelen voor verschillende projecten van het Rode Kruis.
Meer info: www.seriousrequest.3fm.nl

Ronald McDonald Huis
Het Ronald McDonald Kinderfonds draagt al ruim dertig jaar bij aan het welzijn van zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Een positieve bijdrage leveren is voor hen de nummer ťťn prioriteit.
Meer info: www.kinderfonds.nl

Stofwisselingziekte St. Joris
Stichting Joris is een organisatie die opgericht is om de ziekte van Tyrosinemie te bestrijden. Met het werven van fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar deze zeldzame stofwisselingziekte willen zij de ruim 500 patiŽnten wereldwijd te helpen.
Meer info: www.stichtingjoris.nl

Fier Frysl‚n: Blijf van m’n Lijf
Blijf van m’n Lijf is een veilige crisisopvang en behandeling voor vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld, eerwraak, vrouwenhandel en bedreiging uit criminele circuits.
Meer info: www.fier.nl

Stichting het Vergeten Kind
Stichting het Vergeten Kind verbetert de leef- en speelomgeving van kinderen tussen de 0 en 18 jaar oud die in het verleden mishandeld, misbruikt, verwaarloosd of gevlucht zijn. Hun doel is pas bereikt wanneer de vergeten kinderen een normaal leven kunnen leiden in een veilige omgeving.
Meer info: www.hetvergetenkind.nl/

CliniClowns
Stichting CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte of handicap afleiding en plezier. Laat kinderen lachen: steun het goede doel voor kinderen.
Meer info: www.cliniclowns.nl