Keurmerken 

Dijkstra laat haar manier van werken graag toetsen door onafhankelijke instellingen. Op die manier kunnen wij voor u onze kwaliteit blijven garanderen. Voor uw zekerheid voldoen wij aan de strenge normen van onderstaande keurmerken.

  BOVAG
Dijkstra is aangesloten bij de BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze klanten de alom bekende BOVAG-garantie geven. Voor uw zekerheid.
  RDW erkend voor LPG en APK

Dijkstra heeft op elke vestiging een of meerdere APK-keurmeesters in dienst. Via de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) mogen zij na een grondige keuring uw CitroŽn of Kia goedkeuren voor de APK.

 

Dijkstra Auto Groep is een erkend bouwstation voor LPG installaties. Onze monteurs in Lelystad voeren voor de gehele Dijkstra Auto Groep een inbouwtraject vakkundig uit.

  Erkende leerbedrijven

Dijkstra wil studenten de kans bieden relevante werkervaring op te doen. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat al onze vestigingen erkende leerbedrijven zijn conform de normen van ECABO. Ben jij op zoek naar een stageplaats? Neem contact met ons op!

  Schadegarant

Dijkstra is een erkend Schadegarant bedrijf. In geval van schade nemen wij het gehele traject van de klant over. Dat betekent voor u een zorg minder, want schade is al vervelend genoeg.