Missie en Visie

Onze Missie

De Dijkstra Auto Groep wil het leven van haar klanten verrijken zodat de aankoop en het onderhouden van een auto een geweldige belevenis wordt. Bij ons staan onderstaande kernwaarden hoog in het vaandel:

Vakkundigheid

Onze klanten kunnen van ons de grootste vakkundigheid en kwaliteit van dienstverlening verwachten. Met constante scholing zorgen wij er voor dat personeel hooggekwalificeerd is en blijft. Zo besteedt een monteur alleen de uiterst benodigde tijd aan een auto omdat hij op de hoogte is van de nieuwste technologie.

Eerlijkheid

“Eerlijk duurt het langst.” En daar mogen klanten ons aan houden. Wij vinden dat een duurzame klantrelatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Dat ziet u terug in onze dagelijkse gang van zaken.

• Persoonlijke benadering

Luisteren is ook communiceren. En daar begint volgens ons elk goed adviesgesprek mee. Of het nou in de showroom of in de werkplaats is. Want alleen door naar u te luisteren - en soms tussen de regels door te luisteren- kun je goed adviseren. Eerlijk adviseren. Daar mag u ons aan houden.

Onze Visie

Dijkstra Auto Groep wil toegevoegde waarde bieden in het leven van klanten en medewerkers. Verder willen wij een bijdrage leveren aan de mobiliteit van mensen en ’s werelds meest geliefde autobedrijf zijn.