Waarom Dijkstra?

 Ruim 60 jaar een familiebedrijf

Waar de autobranche het momenteel moeilijk heeft, staat de Dijkstra Auto Groep als een huis. Dat betekent ruim 60 jaar een solide familiebedrijf waar u centraal staat. Want daar werken we dagelijks voor: voor tevreden en enthousiaste klanten.

   
Vakkundig personeel

Alleen enthousiaste medewerkers kunnen de klant centraal stellen. Natuurlijk met het voortdurend bijscholen door middel van trainingen en opleidingen vanuit CitroŽn Nederland en Kia Nederland. Maar bovenal stimuleren wij onze medewerkers om constant het beste uit hun talenten te halen. Wij steunen hen dan ook in hun opleidingswens.

   
Onze scherpe inkoop, altijd uw voordeel

Groot zijn, is geen prestatie op zich. Onze bedrijfsgrootte (13 bedrijven) helpt echter om nieuwe auto’s, auto-onderdelen en andere zaken scherp in te kopen. Dit voordeel geven wij 1-op-1 terug aan u. Zo profiteert u altijd van de scherpste prijs, zonder dat u daarbij concessies hoeft te doen aan kwaliteit of service.

   
Geen fratsen en onduidelijkheden

Er is niets zo vervelend om de ene prijs te zien of horen en achteraf een hogere te moeten betalen. Bij Dijkstra geloven we in transparantie. Een vaste prijsopgave vooraf, dus geen verrassingen achteraf. En voor de prijs in de advertentie rijdt u desbetreffend model ook ťcht de showroom uit.

   
Comfortabel bezoek 

Slappe koffie, een stoffige en koude showroom, u zult het bij de CitroŽn-, DS- en Kia-vestigingen van Dijkstra niet tegenkomen. Want een bezoek aan Dijkstra moet goed en comfortabel voelen. Daarom treft u bij ons een nette coffeecorner met thee & versgemalen koffie, een krant en diverse magazines aan. Ook kunt u onbeperkt internetten met de snelle WIFI verbinding.