Dijkstra autoverzekeringen

Aangenaam, mijn naam is Ewoud van der Wenden, gecertificeerd verzekeringsadviseur bij Dijkstra. Bij Dijkstra hebben wij een grote passie voor mobiliteit. Wij geloven in persoonlijke relaties en lokale betrokkenheid. Dagelijks werken mijn collega’s en ik aan 100% tevreden klanten.

Dijkstra Autoverzekeringen biedt u helderheid, transparantie en gemak. Als uw verzekeringsadviseur wil ik ervoor zorgen dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Met Dijkstra autoverzekeringen profiteert u van een complete autoverzekering op maat. Naast de WA en Volledig Casco verzekering kunt u kiezen uit een aantal modules, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. 


Voordelen Dijkstra autoverzekeringen: 

Persoonlijke verzekeringsadviseur, ťťn vast aanspreekpunt

Totale ontzorging op het gebied van verzekeren

€ 0,- eigen risico bij reparatie door Dijkstra

Herstel door middel van originele onderdelen 

Mogelijkheid tot 5 jaar nieuwwaarde of occasionwaarderegeling

Accessoires gratis meeverzekerd tot 10% van de cataloguswaarde


Wij nemen graag het werk voor u uit handen. Doordat wij in korte verbinding staan met de verzekeraar kunnen wij alles voor u regelen en voor u oplossen. Door middel van een vrijblijvende offerte kunt u uw persoonlijke situatie in brengen. Heeft u interesse en wil u weten wat wij als Dijkstra voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact op of download de brochures en polissen. 


Brochure CitroŽn     Brochure Kia    Polis CitroŽn     Polis Kia


Ewoud van der Wenden
Uw verzekeringsadviseur
T. 088 – 234 1410
E. e.vanderwenden@dijkstraautogroep.nl