Dijkstra CitroŽn bedrijfswagens 

Onze praktische en robuuste bedrijfswagens zijn perfect afgestemd op uw wensen en de specifieke eisen van uw onderneming. En hťt moment om over te stappen op een nieuwe CitroŽn bedrijfswagen is nu! Want tijdelijk bieden wij u:

Ondernemersvoordeel oplopend tot maximaal €7.500 
60 maanden 0% financial lease

Dijkstra, kom verder.

Dijkstra is al 60 jaar bedrijfswagenspecialist. Het begon in 1956 met de 2CV bestel-eenden van PTT Post. Sinds die tijd profiteerden duizenden bedrijven van onze expertise, transparante werkwijzen en scherpe prijzen. Van kleine ondernemers zoals de lokale slager tot grote bedrijven. Bekijk hieronder de veelzijdige CitroŽn bedrijfswagens en vraag een scherpe offerte-op-maat aan. Want ook uw onderneming kan nog succesvoller worden met een bedrijfswagen van Dijkstra. 

1 juni 2018

CitroŽn Berlingo (Bedrijfswagen) actie

Dit is het Moment SuprÍme! € 4.460 ondernemersvoordeel op de CitroŽn Berlingo bedrijfswagen. Profiteer bovendien van 0% financial lease.

Bekijk actie
1 juni 2018

CitroŽn Jumpy (Bedrijfswagen) actie

Dit is het Moment SuprÍme! € 4.250 ondernemersvoordeel op de CitroŽn Jumpy bedrijfswagen. Profiteer ook van 0% financial lease.

Bekijk actie
1 juni 2018

CitroŽn Jumper (Bedrijfswagen) actie

Dit is het Moment SuprÍme! € 6.400 ondernemersvoordeel op de CitroŽn Jumper bedrijfswagen. Profiteer bovendien van 0% financial lease.

Bekijk actie
1 juni 2018

CitroŽn Jumper (Bedrijfswagen) actie

Dit is het Moment SuprÍme! € 7.500 ondernemersvoordeel op de CitroŽn Jumper 33 L3H2 160. Profiteer bovendien van 0% financial lease.

Bekijk actie