20 Nieuwe CitroŽns C1 voor Martho Flexwerk

Martho Flexwerk breidt (wagenpark) uit

EMMELOORD – Martho Flexwerk is groeiende. De lokale economie trekt aan en daar plukt de uitzendorganisatie uit Emmeloord de vruchten van. Dat betekent uitbreiding van het personeelsbestand en bijbehorend wagenpark. Deze week werden de eerste 10 van in totaal 20 CitroŽns C1 in gebruik genomen. De knaloranje auto’s werden volledig gewrapt en bestickerd door Snijder Reclame. 

Wagenpark

Henk de Reus is fleetmanager van Martho Flexwerk. “Inmiddels rijden er ruim 60 van deze beeldbepalende auto’s in Emmeloord rond. 'En het nieuwe type CitroŽn C1 past helemaal bij onze huisstijl. Maar onze keuze is vooral gebaseerd op het scherpe aanbod van Dijkstra CitroŽn en hun uitstekende service', legt hij uit.

Woon-werkverkeer

De oranje CitroŽns C1 worden gebruikt voor woon-werkverkeer door de medewerkers van Martho Flexwerk. De Reus: 'Wij hebben uitzendkrachten in de agrarische sector, maar ook in de technische branche, productie, industrie en in de bouw. De landbouwmedewerkers worden vooral ingezet in Flevoland en de wijde omgeving en soms ook internationaal. De technische professionals zitten door heel het land.'

Website Martho Flexwerk