Dijkstra en Precies Techniek vinden elkaar in flexibiliteit
Nieuwe CitroŽn Jumpy afgeleverd

De flexibiliteit van Dijkstra gaf de doorslag. Robert van Eerde van Precies Techniek aan de Werktuigenweg in Emmeloord heeft deze zomer zijn nieuwste CitroŽn aangeschaft. Een stoere zwarte Jumpy. ‘Ik heb er nu zelf een tijdje ingereden en moet hem afgeven aan ťťn van onze monteurs, maar eigenlijk wil ik dat helemaal niet’, lacht hij. ‘Het is een fijne auto met een stoer uiterlijk en ik krijg er leuke reacties op.’

Sinds 2014 is Precies Techniek bij Dijkstra om de hoek gevestigd. ‘Via een goede bekende kwam ik bij hen terecht’, vertelt Van Eerde. ‘Ik had nooit gedacht dat ik ooit een CitroŽn zou kopen, maar de twee Berlingo’s die we hier hebben aangeschaft bevallen uitstekend, kwamen moeiteloos door de keuring en als er een keer wel wat is, staat Dijkstra altijd direct voor ons klaar. Net als wij kunnen zij ad hoc op situaties inspelen. Die flexibiliteit spreekt mij aan. Zij passen zich gemakkelijk aan wanneer onze werktijden niet geheel aansluiten op hun openingstijden en zorgen ervoor dat onze autovloot altijd veilig en op tijd de weg weer op kan, zodat wij op tijd bij onze klant zijn. Zo zijn wij blij en is onze klant blij.’ ‘En ons geeft het een voldaan gevoel dat we een klant opnieuw naar tevredenheid hebben kunnen helpen’, vult Ilmar Eerkes, verkoopleider van Dijkstra aan.

Precies Techniek doet alle voorkomende werkzaamheden in de installatiebranche. Van Eerde is trots op zijn bedrijf, dat hij in 2004 in zijn eentje startte en nu is uitgegroeid tot een bedrijf met twaalf vaste medewerkers. Daarnaast werkt hij met een vaste groep ZZP’ers. Zij doen alle voorkomende werkzaamheden in de installatiebranche. ‘Onze voorkeur ligt bij korte klussen die door onze specialisten efficiŽnt en succesvol kunnen worden uitgevoerd, maar we kunnen ook hele projecten verzorgen inclusief planning en organisatie.’ Precies Techniek werkt voor bedrijven en particulieren en is daarnaast vaak te vinden in de evenementenbranche. ‘Deze zomer hebben we voor veel concerten, onder andere voor Guns ’n Roses in het Goffertpark de techniek verzorgd. Mooie projecten zijn dat!’

Het bestaande wagenpark van Precies Techniek wordt langzamerhand vernieuwd. De kans is groot dat er geheel over wordt gegaan op CitroŽn. Eerkes denkt graag met Van Eerde mee. ‘Wij investeren graag in onze klanten door hun wagenpark aan de praat te houden. Doordat we elkaar nu wat langer kennen, kunnen we onze verwachtingen eerlijk naar elkaar uitspreken en als er ad hoc ingegrepen moet worden, dan zijn we daar natuurlijk toe bereid. Natuurlijk hopen we dat door onze service Precies Techniek ervoor kiest geheel over te stappen op CitroŽn’.

Dijkstra draagt door zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid en het veilig op de weg houden van de rijdende vloot van Precies Techniek bij aan het succes van het bedrijf.

www.preciestechniek.nl www.dijkstraautogroep.nl


Bekijk hier de Jumpy

Bekijk hier onder de foto's.