BIJ DE FOTO: Jan Nijhof van't Gemaaltje en Kors Uittenbogaard van Dijkstra CitroŽn. (foto: Dijkstra CitroŽn)

Het Gemaaltje kiest opnieuw voor CitroŽn Berlingo

STADSKANAAL – Eetcafť Het Gemaaltje in Stadskanaal rijdt rond in een nieuwe CitroŽn Berlingo. Eigenaar Jan Nijhoff was zo tevreden over het vorige model, dat hij opnieuw voor dit type koos. En wederom bij Dijkstra CitroŽn. 'Een mooie auto, in een luxe uitvoering'.

Het Gemaaltje is meer dan eetcafť alleen. Klanten kunnen er terecht voor patat en snacks, de lunch, ijs, menu's en belegde broodjes. Om mee te nemen of in het restaurant op te eten. Speciaal voor ondernemers heeft het eetcafť een bezorgservice. Binnen Stadskanaal bezorgt Het Gemaaltje de maaltijden bij bedrijven op locatie. 'Bedrijven hebben het vaak druk en daardoor geen tijd voor het afhalen van het eten. Dat is begrijpelijk', zegt Nijhoff.

Catering bij bijzondere gelegenheden

Bij bijzondere gelegenheden verzorgt het eetcafť ook de catering. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk stamppotbuffet in de wintermaanden of een gerecht als bami of nasi met satť. Met speciale wensen wordt rekening gehouden en de maaltijden worden tijdig op locatie afgeleverd. De Berlingo komt dan ook zeer van pas en heeft inmiddels al de nodige kilometers op de teller staan.
Nijhoff begon 3,5 jaar geleden samen met Niek Zuur met het bedrijf en kwam als bedrijfswagen op de Berlingo uit. Die kocht hij toen bij Dijkstra CitroŽn. Onlangs had hij opnieuw contact met zakelijk account manager Kors Uittenbogaard. 'Voel je wat voor een nieuwe auto, vroeg hij'. Na een uitgebreid advies koos Nijhof opnieuw voor dit type.

                                                                                                    

Maatwerk voor bedrijfswagens                                                                    

Uittenbogaard werkt voor het rayon Emmen-Stadskanaal voor Dijkstra CitroŽn. 'Wij leveren maatwerk voor bedrijfswagens, zowel wat betreft de auto als de financiering', legt hij uit. De zakelijk account manager adviseert bijvoorbeeld op het gebied van inrichting en opbouw van bestelwagens, maar ook op financiŽle voordelen als investeringsaftrek bij financial lease. 'We hebben momenteel bijvoorbeeld de actie: financial lease 60 maanden tegen 0 procent rente'.
Nijhoff vond het erg prettig dat Uittenbogaard langskwam en de mogelijkheden met hem besprak. 'De Berlingo is uiteindelijk voor ons de beste keuze'.

Meer weten over Het Gemaaltje? Kijk dan eens op www.hetgemaaltje.nl. Over Dijkstra CitroŽn is alles te vinden op www.dijkstracitroen.nl.


 Jan Nijhof van't Gemaaltje en Kors Uittenbogaard van Dijkstra CitroŽn. (foto: Dijkstra CitroŽn)