IGOFIT wil mensen prikkelen

Nieuwe CitroŽn C4 Cactus voor leefstijl studio

EMMELOORD – De meeste mensen herkennen het wel: goede voornemens waar niets van terecht komt. Denk aan een abonnement op de lokale sportschool, hardlopen met de mobiele app, diŽten, etc. Bij IGOFIT zien ze het als hun opdracht om mensen fysiek en mentaal fit te maken en met dit soort gewoontes voor eens en voor altijd af te rekenen.

Gezonde levensstijl
IGOFIT in Emmeloord en Lemmer begeleidt haar klanten in het behalen van persoonlijke fysieke doelen als afvallen, aankomen of fitter worden. Dat kan 1-op-1, in tweetallen of groepjes van acht personen. Door te inspireren, door te laten ervaren hoe leuk trainen is en door te laten zien hoe een gezonde lifestyle eruit ziet. ‘Ik werk bovenal vanuit de ideologie dat een gezond lijf een zoveel mooier leven kan betekenen’, legt personal trainer en eigenaar Igor Gootjes, uit. ‘Dat wil ik de wereld graag duidelijk maken. Dat is waarvoor ik dit doe’.

Prikkelen
Met de CitroŽn C4 Cactus wil IGOFIT ook op de weg zijn klanten een extra prikkel naar een gezond leven geven. De auto weegt 200 kilo minder dan zijn voorganger de CitroŽn C4, waardoor het wagengewicht uitkomt op een net 1.000 kilogram. Ilmar Eerkes (Verkoopadviseur) lacht breeduit: ‘Het dieet van de Cactus bestaat onder meer uit een achterbank uit ťťn stuk en uitzetbare ruiten achter. Met zijn unieke vormgeving, zijn gezonde gewicht en zijn zuinige motorisering verbruikt de C4 Cactus heel weinig. Daardoor valt de auto in een lage 14% bijstellingscategorie. Dat kun je aan de buitenzijde al zien, maar je oog wordt vooral getrokken door zijn bijzonder sportieve uitstraling’.

Bekijk de actie van de C4 Cactus