Nieuwe bedrijfswagens AB Vakwerk de weg op


CoŲperatieve personeelsvoorziener AB Vakwerk heeft een groot deel van haar ruim 300 auto’s tellende wagenpark voor vaste medewerkers vervangen door nieuwe CitroŽn Berlingo’s, Jumpy’s, C4 Cactus’ en C3’s. In totaal gaat het om 60 auto’s die in samenwerking tussen leasemaatschappij Noordlease en CitroŽn-dealer Dijkstra zijn uitgeleverd aan AB Vakwerk.

Mensenbedrijf

De nieuwe bedrijfsauto’s zijn zeer compleet uitgevoerd. ,,Wij zijn een echt mensenbedrijf en vinden het belangrijk dat onze medewerkers met het juiste materiaal onderweg zijn. Zij zijn ons belangrijkste kapitaal en moeten hun werk goed en veilig kunnen doen”, zegt Aebe Aalberts, directeur bedrijfsvoering bij AB Vakwerk over de keuze voor CitroŽn.

Achteruitrijdcamera

Agrarisch specialisten van de coŲperatie maken gebruik van Jumpy’s, die speciaal voor AB Vakwerk zijn voorzien van een achteruitrijdcamera: ,,Een belangrijk veiligheidsaspect. Onze specialisten rijden doorgaans achteruit de stal in bij opdrachtgevers. Daarnaast zijn de nieuwe auto’s uitgerust met all season veiligheidsbanden.”

Sortimo

Hylke van der Veen, algemeen directeur AB Vakwerk: ,,Collega’s zijn stuk voor stuk enthousiast over de nieuwe auto’s. Mooi om terug te krijgen, want we hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van onze medewerkers. De minibusjes zijn onder meer voorzien van navigatie en ingericht met een ergonomisch opbergsysteem van Sortimo. Hiermee bieden we onze specialisten alles wat zij onderweg en tijdens hun werk nodig hebben.”

Ontzorgen

,,Prachtig om te zien hoe er binnen AB Vakwerk goed wordt geluisterd naar de wensen van collegaīs. Maar ook dat er wordt gelet op de veiligheid van eigen medewerkers en omgeving. Gekozen is voor de nieuwste Euro 6 BlueHDI motoren met een minimale uitstoot in combinatie met een zeer laag verbruik. Fijn dat we samen met Noordlease, Sortimo en Reinders Reclame - die de auto's bestickert - AB Vakwerk kunnen ontzorgen. Wij staan volledig achter de slogan van AB Vakwerk; ‘goed voor elkaar’, aldus Mic de Bergh, verkoopleider Dijkstra CitroŽn Groningen.

Van der Veen: ,,In Dijkstra en Noordlease hebben we twee bijzonder servicegerichte mobiliteitspartners. De loyaliteit en flexibiliteit die wij met AB Vakwerk bieden, zien we ook terug bij hen. Onze coŲperatie wil verder groeien en daar hebben we vanzelfsprekend onze mobiliteitspartners voor nodig.”

Fotobijschrift: De overdracht van de nieuwe bedrijfsauto’s bij CitroŽn-dealer Dijkstra. Op de foto v.l.n.r: Gerrit van den Berg (PSA Groupe), Hilly Polstra (AB Vakwerk), Riccardo Arisci (Sortimo Bedrijfswageninrichting), Paul Hollander (AB Vakwerk), Mic de Bergh (Dijkstra CitroŽn) en Ron Doesburg (Noordlease). 


Meer zakelijke succesverhalen